kadencia Chyba: Waveform typu musia byť uvedené

D

dozy_walia

Guest
V5: Waveform typu musia byť uvedené prípadné priebeh parametre sú uvedené. Ja som nič neurobil a myslím, že je chyba v mojom doftware ... Prial by som si, že sa mýlim! Čo si myslíte u? Aký typ je to hovorím ABT? Je to uznanie všetkých ostatných prípadoch, okrem 1 wid rovnaké vlastnosti!

Odporúčam vám dávať túto otázku na rade EDA software, môžete nájsť nejakú podporu, že ...

Možno, že V5 Druh priebehu nie je definovaná. Je to chyba v starej verzii kadenciu. Môžete skopírovať V5 od analogLib na vlastné lib, upravte CDF na V5, môžete definovať Druh priebehu

mali by ste to v termináli:
Code:
 setenv netlistMode Analógové

alebo to môže byť robené tým aj .... keď si prízrak návrhové prostredie nie je nastavený na analógový signál a preto vytvorenie vyššie spomínané chyby. ale keď sa strašidiel sa uskutoční autometically keď simulovať CKT prvýkrát. preto urobiť jednu vec, ako simulovať s prízrakom, simulovať bez výberu analýzy simulovať s strašidiel, takže to bude nastavenie prostredia na analógový signál. dúfam, že to pomôže ..

Ahoj chalani, DNT veci komplikovať! Je to veľmi jednoduché. Stačí ísť na simuláciu zložky a mazať súbory PSV. Niektoré nevyžiadanej predchádzajúce výstupy výskumu tam. Odoberte a vychutnať si simulácia!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back