Každý skúsený web kamera na L @ bVIEW cez USB

E

edinburgh

Guest
Vážení priatelia, má niekto skúsenosti prehliadanie / monitorin video.image od webovej kamery v L @ bVIEW cez USB port ...?? Ak áno, pls podeľte sa o svoje bohaté skúsenosti .... 8) S pozdravom, Edin

Vážení Yakov, ak naozaj chcete pomôcť, poraďte sa o niečo viac nielen odpovede "áno" Preto by som rád, aby láskavo požiadať o uznanie svojej skúsenosti ..., ktorý produkt z webovej kamery ..., ver. L @ bVIEW, ďalší doplnkový softvér .., ovládače, inštalácia ... Aj váš úspech. Vi s add-on veci .... Zistil som, jeden užitočný odkaz na túto tému .... h # # p: / / inventeering.com / ~ softwarel_downloads.htm pozdravom, Edin

V prvom rade je potrebné nainštalovať web-cam správne. Najlepší spôsob je použiť ovládač nastavenia, ktoré ste s fotoaparátom. Potom si môžete stiahnuť InventVision VFW vi príklady z internetu v závislosti od verzie LabView v použití.

Robíme projekt v škole a premýšľa o použití webovej kamery na systém vnútornej bezpečnosti. By ma zaujímalo, ak ste mali nejaký úspech so svojím nápadom. Vďaka Shawn

Ahoj, som používal Logitech QuickCam s týmto vodičom v LabVIEW 6,1 h ** p: / / www.info-labview.org/the-archives/vi/lv4/lv_vfw.zip Jednoduché použitie a silné :)) Halab.

Tam nie je pohyb / vízie add-on v LabVIEW, ktorý je vytvoriť pre tento druh vecí?

HI-mobil to, ako viem, pohyb / obraze pracuje s National Instruments zariadenia iba! Nie je štandardné USB webkameru. :-( (Halab:)

hxxp: / / www.cs.unc.edu/ ~ Parente / LabVIEW / index.shtml Možno si môžete skúsiť napísať DLL (v jazyku C + + alebo Borland C ++,...) alebo ho použiť v LabVIEW (alebo aj ActiveX Ak je to súčasť availble)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back