Každý, kto stranu spájkovanie MKP balíček?

F

funnynypd

Guest
Zvedavý niekto nejaké šťastie do ruky spájku MKP balíček? Mám v pláne použiť jednu, ale lepšiu kontrolu pred vydaním rozhodnutia. Moji priatelia mi povedali, že mám veľa problému s 5x5mm MKV balíček CP210x ako na strane spájkovanie a preformátovanie so strojom umiestnenie. Tak na ich druhom vydaní hardware, oni šli do FT232R len pre balíček dôvodu. Tiež mi bolo povedané, to by vyžadovalo x-ray zariadenia na kontrolu montáže kvality, rovnako ako BGA a LGAs. Neviem, či je to pravda. Vďaka, Funny N.

Som to urobil. Je to veľmi náročná úloha, ale je to možné: Musíte vzduch spájkovacie stanice a veľa trpezlivosti. X-Ray, nie je nutné, pretože si môžete vizuálne skontrolovať spájkovanie. Nezabudnite si dať ako malú spájkovacie pasty je to možné. AC

Vidím, tak len spájka železa nebude fungovať. Vzduch spájkovacie stanice je rozhodne nutné, nie? Ako by mohla zabezpečiť kvalitu?

Tie vyžadujú úplne vzduch spájkovacie stanice. Mimochodom, môžete si ručne spájkou tieto zariadenia len pre prototypy. Niekto urobil túto prácu s kuchynkou pece slúžiace ako konvektomat. Nepamätám si web odkaz, ale môžete skúsiť použiť Google nájsť. O tom, ako zabezpečiť kvalitu, nemôžem vám pomôcť. S pozdravom, AC

To musí byť Vypredané. Videl som miesta, veľmi zaujímavé. Vďaka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back