Každý, kto sa tejto podivné chyby?

E

ee484

Guest
Ahoj všetci, ja som v súčasnej dobe robí LVS skontrolovať môj návrh. Použil som digitálnej knižnice, ktorá za predpokladu, zlieváreň. Vzhľadom k tomu, napr meniče, ktoré sú vopred definované VDD! GND! už, keď som miešal sa s vlastnou "VÝDAVKY" a "VSSA", Calibre uvádza moja chyba. Pretože som sa súčasťou VDD! a GND! vo svojom schémy. (Vidím porty VDD! A GND! Zostupne podľa INV). Tento druh zlého portu chyby dáva mi hlava. Ako sa chlapci riešiť rozloženie, ktorá vopred definované, ak chcete použiť vlastné komponenty? Vďaka, ... BEE

Je to veľmi nebezpečné, že globálne ponuky. Najspoľahlivejšou metódou je meniť ručne.

Ahoj, pre tento musíme zmeniť globálnej moci signály rúk alebo zmeniť ruledeck s týmito zdrojmi signálu, plz opraviť či sa mýlim.

Nie že by som chcel použiť globálnej moci uzol (tj VDD! A GND!), Ale digitálnej knižnice jadro z zlievárne už VDD! GND GND! sú definované v jeho usporiadanie. To je dôvod, prečo som mať problém .... žiadny návrh? Dokonca aj bez fyzického pripojenia vodičov medzi GND! (Pretože to bolo použité v digitálnej knižnici, som GND! Pre môj digitálny časť) a AVSS (môj analógový VSS), Calibre LVS kontrolu uznať ako pripojenie! Aj v hierarchickej štruktúry, napríklad, som envoke meniče (od zlievárne) bez priradenia je niektorý z kolíkov na zem! port, Calibre LVS skontrolujte uznať, že vrstvy GND!. Čo mám robiť? Best, Bee

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back