Každý, kto používa "OCP" navrhnúť SOC?

D

davyzhu

Guest
Dobrý deň všetkým, niekto používa "OCP" pre návrh SoC? A aký je rozdiel medzi "OCP" a "AMBA"? Davy

My použiť OCP v našich SoC. OCP a AHB sú 2 úplne odlišné protokoly. OCP 2 0.0 podporuje aj témy! Ďalšie verzie AHB je protokol AXI nie sú na nej pracoval. Ale b / w AHB a OCP, AHB je zďaleka jednoduchá, ale nemusí stačiť pre všetkých SoC ... Ak sa chcete dozvedieť viac stačí prejsť cez protokol dokumentu tak ... Ak sa chcete dozvedieť niečo vysvetliť najmä to .. pretože to je veľmi široká, čo môžeme byť s okolo.

OCP je určený len pre peer to peer protokol úrovne, to je všeobecné rozhranie môžu byť pripojené k zbernici AMBA. Miesto prepojenie irectly OCP umožňuje ua všeobecné rozhranie pre akékoľvek zariadenie, ktoré je opäť OCP kompatibilné. AMBA autobus je autobus. Rozdiel je v rozhraní a zbernice

Teraz dní OCP je stále viac populárny. To má veľmi dobrú úroveň prispôsobiť.

Ďakujem Semiconductorman, Toto bolo veľmi užitočné jeden, som mal predstavu, že nástroj bude použitý na generovanie prepojenie uzlov, ale bol vo veľkom nebezpečenstve, že u teraz majú veľkú podporu odpoveď Verím v to, že aj V AXI (AMBA 3.0) rovnaká technológia používa už teda automaticky konfigurujete Interconnect liehom nástroj. Jediné, čo musíme urobiť, je súčasťou rozhrania. a to je veľký jeden. Ale tam bude zvýšenie DIE veľkosti, výhodou je teda na frekvencii prevádzky. a bez čakania? a dokonca aj výkon? Akokoľvek u ktorej mi naozaj pomohlo, pokiaľ ide to. Ďakujem

Práve sme sa začať študovať OCP, sa moje znalosti ocp je len všeobecná definícia rozhrania. Je veľmi užitočné IP jadra dizajnu a použiteľnosť.

Ahoj, mám otázku ohľadom OCP. Mohli by ste vysvetliť mi rozdiel medzi rozhraním a konektorom? Jasne napísal, že to nie je to isté .... S pozdravom ELEKTOR

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back