Kódovanie rozhranie SRAM v Verilog

N

neerajgoyal

Guest
Pracujem na projekte, ktorý zahŕňa ukladanie dát do pamäte SRAM (Cypress semiconsuctors) a čítať dáta z FIFO pamäte SRAM na. Nie som schopný zapisovať dáta na SRAM pomocou danej špecifikácie Verilog. má niekto stál tento problém skôr. Prosím, veď ma. Jeho naliehavé.

si môžete prezrieť SRAM rozhranie signál Debussy, ak ste vytvorili. fsdb súboru. tam musí byť nejaký zlý priebeh a sledovať stopu nájsť príčinu. S pozdravom [quote = neerajgoyal] pracujem na projekte, ktorý sa týka ukladania dát do pamäte SRAM (Cypress semiconsuctors) a čítať dáta z FIFO pamäte SRAM na. Nie som schopný zapisovať dáta na SRAM pomocou danej špecifikácie Verilog. má niekto stál tento problém skôr. Prosím, veď ma. Jeho naliehavé. [/Quote]

SRAM je cypriš polovodičové 32 bit RAM FPGA Xilinx Spartan -3 Ja používam Verilog Problém je, že čítam image FRM kameru a zápisu do FPGA, takže píšem MFŠ, takže čakanie na platný pixel, a potom písať platné pixelov SRAM, ale pretože kamera monochromatický výstup 8 bitov a SRAM je 32 bitov, takže v MFŠ som pomocou prepážky, ktorá čaká na 4 cykloch a v 4. cykle som zvyšovanie adresu SRAM o 1. Ja som pred problémom zámkov tejto adresy a proti, pretože nie som schopný definovať predvolenú hodnotu týchto a tiež nemôžem priradiť hodnotu týchto premenných v jednotlivých if a case. Myslím, že to je, ktorá spôsobuje hlavný problém pre mňa. Prosím, pomôžte mi s tým. BTW, ako vytvoriť. Fsdb súbor ako je uvedené vami.

Spomenuli ste sa o "zámky". Ak váš syntéza nástroj, varuje, že závory sú vytvorené, a vy ste sa očakávať, že sa závory, potom váš kód pravdepodobne chyba. Mohlo by to súvisieť s východiskovej / if / prípade problémov. Ak máte nám môže ukázať kódu, možno niekto môže pomôcť pri ladení to. Ak je to dlhá, môžete si ZIP a pripojte ho k správe. Cypress robí rôzne typy 32-bit SRAM. Ktorý z nich používate? Používate komerčné rada, ako Xilinx / Digilent Spartan-3 Starter Kit? Ste syntézy s Xilinx ISE, alebo niečo iné?

Jo, ja som s použitím vývoj rada Spartan3 a ja som pomocou Xilinx ISE mám pripojený súbor s týmto. PLZ pozrieť. V tomto súbore som ešte dostať na zámok counter2. iv prípade, že u nájsť chybu s týmto prosím, odpovedzte mi čo najskôr. dík

Nemám ešte úplne posúdiť svoj kód, ale vidím pár jednoduchých problémov. Vždy @ (CSTA) ... by mal byť ... Vždy @ (posedge clockmain), ktorý má odstrániť zámky, ale aj zmena správania. Nasledujúci kód sa zdá podozrivé. Píše do "boja" v rovnakom čase ako štátne zariadenia. Možno, že ste pridali to, zatiaľ čo sa snaží vymiesť západky.
Code:
 if (proti == 1) proti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back