Jung WinDriver a PCI praskne

Z

zape

Guest
Začínam PCI aplikácie založené na vlastné vyvinutý hardvér. Je to doska určená k elektrickej sieti na bežnom počítači. Potrebujem napísať v burst prenosy PCI, o 1K byte za prevod, a snažil som sa niekoľko spôsobov, ako robiť píše (po WinDriver doc, ale nemôžem sa dostať tak rýchlo, transfery (3 alebo 4 dwords) je maximálna. Niekto trpel ? rovnaký problém je vodič problém, alebo je v PC PCI arbitrer ... alebo možno na môj hardware Každý by mal poradiť de ​​Užitočné:?. crazyeyes:

Aj ja som záujem o toto. 1. Existuje nejaké obmedzenie na veľkosť praskla PCI na doske? 2. Je PCI rozhodca priority nastaviť. teda môžem programu vyššiu prioritu pre konkrétne PCI rozširujúcu kartu?

Som veľmi zaujíma, ale len do budúcna. Vždy som chcel urobiť nejakú PCI hardware, ale nikdy som nemal šancu.

Aký typ PCI Bridge používate. Pre podporu PCI burst prenosy zariadenie musí podporovať režim Master. Ak vaše zariadenie podporuje iba cieľ režimu, potom sa budete môcť preniesť iba jeden DWORD na výbuch.

V mojom návrhu, použitie schránky 0 alebo 1 ako vysielacia Passage na parametra, použite WinDriver V5.04 s odkazom DDK navrhnutý práce, systém Prenos dát Error.and Reboot, použitie schránky 6 alebo 7, to / je v poriadku. Prečo?

Nové WinDriver v6.22 (C) Jung WinDriver produktový rad sa vyznačuje špičkovou toolkit Driver Development, navrhnutý tak, aby vývoj vysoko výkonnú a kvalitnú užívateľskom režime ovládače zariadení. Žiadne DDK znalosti alebo jadrá na úrovni vývoja,. WinDriver produktová rada podporuje USB, PCI, CardBus, CompactPCI, ISA, PMC, PCI-X a PCMCIA Driver Development pre Windows Embedded 98/Me/NT/2000/XP/XP / Server 2003, Windows CE, Linux, Solaris a VxWorks. rrrr: / / yyy.jungo.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back