JTextFields (časť GUI) v Javě

S

Sputnik

Guest
Mám projekt, kde som povinný napísať GUI program.Môj problém je, že potrebujem mať integer a dvojité čítanie z dvoch rôznych textových polí.Nemám dostatok dozvedel o GUI a Java a som prilepené ako som len vedieť, ako extrahovať reťazec od textového poľa nie je číselné hodnoty, ktoré môžu byť neskôr použité pre výpočet.Musíme využiť ActionListener triedu (import java.awt.event .*).Som pomocou "Pripravený Program IDE".

Vďaka
Sputnik

Napríklad previesť JTextField vstupu celej môžeš urobiť toto:

Kód:JTextField pole = new JTextField ();

...

...

int number = Integer.parseInt (field.getText ());

As well as the "NullPointerException"
for .getText()
I am still very new to Java.

Ďakujem, veľmi užitočné, ale neviem, ako to urobiť "pokúsiť chytiť bloku pre NumberFormatException."
Rovnako ako "NullPointerException"
for. Gettext ()
som stále veľmi nové pre Java.

Vďaka
Sputnik

V jazyku Java,
môžete použiť pokúsiť chytiť výnimky.Napríklad umožňuje povedať vám hardcoded vo vašom programe otvorte textový súbor, ale textový súbor nie je k dispozícii?Čo teraz?To je dôvod, prečo musíme pokúsiť chytiť.

Väčšina užívateľov metódami prichádzajú s výnimkou manipulujú.Sa pozrieť na tento odkaz: http://java.sun.com/docs/books/tutorial/essential/exceptions/handling.html

Prečítajte si API dokumentáciu odkazy som vyslaný na môj prvý príspevok, každá metóda opísaná bude uvádzať výnimky, ak existujú.

- Jayson

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back