JPOLE anténa

R

Ricky761

Guest
Môžem vás pomôže mi s návrhom na J-POLE Dual Band antény (VHF a UHF), že v leaqst zvládne 250 watt príkonu. : O

Konštrukcia z šípky vyzerá jednoducho a robustný, ale ja som trochu comfused, ako to bude zdroj. Nevidel som konektor a kábel pre pripojenie koaxiálneho? : (

Pozrite sa pozorne na nákresy a fotografie šípky antény. Môžete si všimnúť, že riadený element je izolovaný z kovu a koaxiálny konektor. V stredu koaxiálneho kábla je pripojený k riadené prvky a vonkajšie vodič je pripojený ku kovovej základni a nondriven element.

Máte pravdu, štvrťvlnný tyč je izolovaná z obyčajného kovu, takže to je diffirent od ostatných Jpole dizajn. Ale čo takto vyžarovací diagram? bude Omni smer? A keď chcem, aby to DIY, ako by som mohol implementovať jednoduchý zdroj sekcii myslím tým, že používa 239 konektor?

Žiarenie pochádza z časti riadený prvok, ktorý presahuje dĺžku iného prvku. Vzor je podobne ako štvrťvlnný alebo 5 / 8 wave typu. Pre stavebníctvo, existuje mnoho spôsobov. Je to elektrické prípojky, ktoré počítajú. Dalo by sa jednoducho použiť plastovú základňu dvoch vertikálnych prvkov namontovaných na základni a koaxiálne zásuvky v tesnej blízkosti riadený element. Použite vodiče pre pripojenie koaxiálneho kábla od zásuvky na dve časti. Existuje pravdepodobne viac stavebných detailov k dispozícii v publikáciách, ako je šunka amatérskom príručky uhasiť RSGB a ARRL.

Nafukovacie, Imean s ohľadom na konštrukciu podľa obrázku so šípkou produkt, boli akékoľvek informácie o tom, ako vykonávať krmivách, ako sa zdá, že chladič je isulated od základu, takže som mohol využiť SO-239, ale ako sa pripojiť k radiátoru to? (Štvrťrok chladič, ako je uvedené)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back