Jednoduchý vysielač Morseovej abecedy

F

Fworg64

Guest
Ahoj môže mi niekto povedať, či to bude fungovať ako veľmi jednoduchý vysielač Morseovej abecedy? Samozrejme, ak nie by mi niekto pomôcť? A ak áno čo je rovnica, ako ďaleko chorý schopný prenášať? Ešte jedna vec, ako môžem prijať to? Vďaka za pomoc.

Môžete si vytvoriť jednoduchý vysielač Morseovej abecedy, ktoré môžu získať pravidelnú AM a FM rádio. Mám dojem, že si pamätá vidieť schémy pre tieto v niektorej z kníh Forrest Mims. Bolo by užitočné vedieť, ako ďaleko chcete odovzdať, a ak vám záleží, aké časti sú v obvode (trubky, tranzistory, integrované obvody, atď.) Máte v úmysle stavať prijímača alebo použitie off-the-police radio? Mimochodom, mali by ste zvážiť vyslanie to na eham.net v "homebrew" kategórii.

Fworg Ten obraz je zaujímavá aplikácia najjednoduchšie vysielanie tzv vysielač Galena . Vyžaduje málo množstvo elektronických súčiastok. Oprava, že žiadna medzi frekvencie je použitý. Avšak tento typ snímača má široký pás spektra RF a môže byť považovaná len pre núdzové účely. V normálnej prevádzke, mali by ste pracovať pod hiperheterodine obvodu topológie. Ak máte v úmysle prevádzkovať toto zariadenie musí vykonávať prieskum vo vašej krajine predpisy o tom, čo je bezplatné využívanie rádiového frekvenčného spektra sa pohybuje. Odpoveď na vašu otázku: prijímač, môžete vytvoriť tiež jednoducho ako nižšie: + + +

Takže keď som sa stavať na týchto
radio-am-receiver.gif
a jeden z nich
 83_1305432713.gif
Mal som vysielač a prijímač. môže mi niekto prosím, ako spracovať práve induktor je pripojený k iskrisko? Ďakujeme Vám za Vašu pomoc: úsmev: EDIT: našiel jednoduchšie diagramy

Oh No! Som rád, že Severná Dakota je ďaleko odtiaľto. @ Fworg64 To je presne to, čo Marconi používa hneď v prvom "bezdrôtovým" vysielania. Spark vysielače sú veľmi široké pásmo, nemusíte naladiť sa do nich ako také, pretože oni produkujú signál, ktorý pokrýva celú kapelu av týchto dňoch by sa považovať za zasahovanie. Oni tiež nevytvárajú Morseovej abecedy v prijatom zmysle, nebudete počuť bodky a čiarky, alebo dokonca aj tón, len kliknutím na hluk. Tie by to oveľa lepšie sa pozrieť na jednoduchý zadali oscilátory, ktoré si môžete vyzdvihnúť na domácom rádiu. Dokonca aj jednoduchá funkcia tranzistora oscilátor bude mať desiatky, možno stovky časov rozsah a vytvorí spojitý signál, keď je klávesa stlačená, skôr než na jedno kliknutie, pretože je prepustený. Brian.

[Quote = neschopnosť rozhodnúť, 898552] ... ktoré produkujú signál, ktorý pokrýva celú kapelu av týchto dňoch by sa považovať za zasahovanie ...[/QUOTE] dokonalá definícia uvedeného okruhu: generátor šumu! + + +

] Fungovalo to okolo dosah 100 m pre mňa. (Pri spojení s anténou)

Pôvodný príspevok je rádiový vysielač, môžete ukázať zvukový oscilátor. Môže to byť aj vyžarovať rušenie, ak je pripojená anténa, ale len vďaka harmnics z NE555 výstupu. To, čo je navrhnuté, je identifikovaný RF oscilátor, ktorý môže byť naladený na normálne rádio. Brian.

Vďaka Brian ...:) To bola vec, ktorú som vyskúšal niekedy späť .. U správne .. To je (pre), pomocou audio oscilátor .. : P No .. Dúfam, že kód info bola užitočná. Starať ..:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back