jednoduchý obvod, ktorý vie čítať IR signály, ich uloženie

E

elecTronX

Guest
Ahoj, potrebujem jednoduchý obvod, že môžem hrať s tým bude čítať IR signálu, uložte ho do pamäte, a potom majú možnosť odoslať uloženej IR signál von.Potrebujem len niečo jednoduché na hranie.Snažím sa naučiť, ako univerzálny IR diaľkového vzdelávania fungujú ako dotykové diaľkové ovládanie LCD displeja.Potrebujem jednoduchý obvod pre generovanie nápadov pre tento projekt.Ďakujem vopred všetkým, ktoré môžu po ich pomoc.Added po 3 minútach:Hi again, rád by som o samostatnú okruh - niečo jednoduchého, že nebude prepojenie s počítačom.Vďaka

Pozrite sa na tieto projekty.
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

ahoj ďakujem za Vašu odpoveď, ale to, čo projekty hovoríte.neexistujú žiadne ďalšie údaje vo svojom príspevku.ste mi poslat hodín alebo tak niečo.dajte mi prosím vedieť.vďakaZnie 1 minúta:nevadí, já je hneď vidieť.Bol som prezeranie tejto stránky sa mo_zilla, ale teraz já am using IE a ja vidím, prílohy.Many thanks.Budem sa pozrieť na ne straigt preč.S pozdravom.

Hi All,

Som Zaujímate sa robí podobný projekt, snaží sa využiť PIC16F628A ako správca.I cant see attachement alebo niekto môže dopredu mi to?

Naozaj si toho.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back