jednoduchý C program pomoci

A

aersoy

Guest
Práve som začal programovanie v C vlastne 5 min používam Dev C + + verzia 4.9.9.2 a môj operačný systém WinXP Home Edition SP2 som vytvoril jednoduchý program, ako v knihe, ale nemôžem otvoriť exe súbor, pomocou nižšie uvedeného zdrojového kódu # include / * Funkcia hlavného začína vykonávanie programu * / int main () {printf ("Vitajte na C! \\ n"); return 0;} ale exe súbor zatvára soons, ako to otvoriť, čo mám robiť, ako vyriešiť tento program? thanx: D

Mali by ste spustiť exe súboru v príkazovom riadku. Nie dvakrát kliknite na spustiteľný súbor pre spustenie. Potom sa Vám zobrazí hlásenie "Vitajte v C!"

Váš EXE je "Windows konzolové aplikácie". Ak máte spustiť program Prieskumník Windows, Windows sa otvorí okno príkazového riadka, spustí svoj program, kým sa ukončí a zavrie okno príkazového riadka. To všetko sa deje veľmi rýchle, takže pravdepodobne nebude vidieť vašu správu. Ako RDRyan napovedá, môžete ručne otvoriť okno príkazového riadka, a potom spustiť program z príkazového riadku.

Ahoj ITPro, myslím, že getch (); doesnt povolené dievča + +, skúsil som to ..

Ale nie, mám aj naďalej používať, ak používate syntax C + + v dev C + + použiť, musí vloženia: using namespace std; pred main (): D

Môžete tiež skúsiť ay takto: # include potom na konci programu, napíšte! While (kbhit ());// To by pozastavenie programu až do stlačenia ľubovoľnej klávesy.

Najlepším riešením tohto problému je, aby zahŕňal: systému ("pause"); ako posledný riadok kódu a tesne pred return 0; To bude mať v okne DOS otvorená až do stlačenia klávesy. To je zdokumentované v Dev C + + súbory pomocníka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back