jednoduchú elektroniku otázku (na niektoré, dúfam)

R

robbudo

Guest
Som v procese prípravy na Halloween a kúpil 120VAC zvuk aktivuje 3-kanálový farebný varhany kit.Dal som 99% spolu fajn, ale mám 2 otázky pred pripojením palcov

Po prvé, nie som si istý, akým spôsobom sa orientovať plug, ktorý premáva do múru (až 120VAC).Jedna vedie jede priamo do poistky, a ďalšie v podstate ide o zvyšok rady (transformátor, kondenzátor, atď).Já nevím, jestli je dôležité, či môžem pripojiť uzemňovací kolík zo zásuvky na jedno pripojenie a horúce kolík na druhý.Myslel som, by som skontrolovať skôr, než som sa rozhodol, na tom nezáležalo.

Po druhé, existujú 3 AC zásuvky na doske (na ktoré som sa pripojiť 3 častí červená LED vianočné osvetlenie), a ja viem, je to dôležité, pretože smery hovoria, že je, aj keď nemôžem vykonať aj obrázok, ktorý hovorí, mi, ako sa orientovať sviečky.Opäť platí, že existujú dve možnosti, kladné svorke (z krátkych / úzky hrot na elektrické zásuvky), ide buď priamo SCRS (kremík riadeného usmerňovače), alebo spojené s vedie od ostatných zástrčky a potom ísť na neon lampy, pár odporov, a potom poistka zmienil vo svojej prvej otázke.

Dúfam, že moje vysvetlenie bolo dostatočné a že jeden z vás má niekoľko minút, aby pomohli nováčik.

okradnúť

Pre sieťové pripojenie, roztavil drôt by mal ísť do "horúceho" socket pin, a nie "neutrálny" pin.Pre LED diódy, ak ste ich uložili do zle nebudú vyžarovať svetlo, tak len zvrátiť spojenie.Ak máte voltmeter a napájanie, určiť, ktorý pin je pozitívny, a potom s dodávkou, ktorá drôt z LED potrebuje pozitívne.

Vďaka nadúvanie.Prvá odpoveď je jednoznačná, a to, čo som si myslel, vďaka za potvrdenie, že.

Som stále trochu fuzzy o odpoveď na druhú otázku.Pokiaľ ide o tri AC zásuvky, ktoré sa dostanú zapojiť do penzie, hovoríš, že pripojením je v zle (a zapnutie rady) nepoškodí nič, tak som si jednoducho ísť metódou pokusov a omylov.
Avšak, mám voltmeter.Takže by som mohol pripojiť k doske 120VAC, a potom si nie som istý, čo urobiť, aby pozrite sa, ktorý pin je pozitívny.

Vďaka, Rob

LED
krátka noha by mala byť negatívna.Pri pohľade z vrcholu plochej strany je takisto negatívne
alebo
h ** p: / / acept.la.asu.edu/courses/phs110/expmts/exp13a.html ukáže, že

Ospravedlňujeme sa za to, že nejasný;
oni arn't 3 Little LED svetlá, budem zapojíte do 3 častí vianočné osvetlenie.

Vyzerá to, že váš strom svetla sú určené pre prevádzku na AC, a preto má zabudovanú mostíky.Tieto teda pravdepodobne nie sú polarity citlivé a bude pracovať buď s plug rotácie.

Bojím sa, pretože inštrukcie hovoria "2. Nainštalovať AC predajní ako je znázornené na priloženej ilustráciu", ale ilustrácie je tak jasné ako hmla o polnoci.

Umožňuje zistiť, či to pomôže:
K dispozícii sú 3 drôty používané na 120VAC napájanie, horúce (čierne alebo hnedé), neutrálne (biely alebo modrý) a krajinu (zelená alebo zelená s žltým pruhom).Ak používate non-uzemnenej zásuvky (jeden rýľ je väčšia ako ostatné), potom malý rýľ je teplé a veľký rýľ je neutrálna.Mali by ste sa zvyčajne poistky a ovládanie (vaša SCRS) teplej strane.Neutrálny je veľmi podobný k zemi a vo väčšine prípadov sú spojené dohromady v istič panel.Takmer všetky obvody určené pre napájanie zo siete bude funtion bez ohľadu na polaritu.Mnoho do-it-yourselfers (a niektorí elektrikári príliš) mis-Wire AC predajní, výmena teplej a neutrálne vedie.Váš LED vianočné osvetlenie zvyknutý starostlivosti, ktorá strana je horúci, ale človek by mal vždy drôt predajní podľa normy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back