G
geek_boy
Guest
Chcem navrhnúť jednoduchú hru v C , ktoré by sa mohli umožniť svojim hráčom hrať cez LAN.Nechcem žiadne komplikácie v ňom.Len jednoduchá hra, ktorá by mohla byť hraný cez sieť.Napríklad, ak, že robím Tic-Tac-Toe, chcem jeden používateľ na jednom počítači a ďalšie na inom PC, a obaja sú pripojené cez LAN.Je-li 1 hráč vykoná ťah, zobrazia sa na oboch obrazovkách, a naopak.
Stačí niekoľko usmernení o tom.I'm new to programovanie a vytváranie sietí.V súčasnej dobe som študoval Objektovo-orientované programovanie v C , a to niečo napadlo môjho názoru pre svoje semestrální práce.Takže by plz zdieľať odkaz alebo tutoriál sa mnou, ktoré by mohli pomôcť mi s tým?Alebo akúkoľvek radu k tomuto?Vďaka
Stačí niekoľko usmernení o tom.I'm new to programovanie a vytváranie sietí.V súčasnej dobe som študoval Objektovo-orientované programovanie v C , a to niečo napadlo môjho názoru pre svoje semestrální práce.Takže by plz zdieľať odkaz alebo tutoriál sa mnou, ktoré by mohli pomôcť mi s tým?Alebo akúkoľvek radu k tomuto?Vďaka