Jednoduché jednostupňové zosilňovače OTÁZKA ~

L

ljy4468

Guest
Ahoj všetci ~ som otázku o pripevnený okruhu. Jedná sa o jednoduché jednostupňové zosilňovače. Ale čo je úloha dvoch PMOS v strede obrázku?? Každý, kto mi odpoveď mi nejakú koreláciu článok, prosím? Vďaka S pozdravom.

To by malo byť falošné. Aj tučný. Pre zmenu usporiadania procesu hodnotenia

Nie som si istý - prečo by ste mali chcieť pridať nejaké PMOS zariadenia zodpovedajúce? Mohli by tam byť na vykonanie kondenzátora?

To musí byť fiktívne TR na porovnávanie. Ahoj jaeyoung. ha ha ha

[Quote = ljy4468] Ahoj všetci ~ som otázku o pripevnený okruhu. Jedná sa o jednoduché jednostupňové zosilňovače. Ale čo je úloha dvoch PMOS v strede obrázku?? Každý, kto mi odpoveď mi nejakú koreláciu článok, prosím? Vďaka S pozdravom. [/Quote] To musí byť falošné

[Quote = lladnar23] Nie som si istý - prečo by ste mali chcieť pridať nejaké PMOS zariadenia zodpovedajúce? Mohli by tam byť na vykonanie kondenzátora? [/Quote] To sú figuríny a spôsob, akým sú spojené tiež pridáva svoje CGD kapacitu na výstupe, nie je dobrý nápad pre vysokú rýchlosť design, ale to je v poriadku pre nízke frekvencie. Predpokladám, že okruh je pre nízke frekvencie, súdiac podľa kanálu použitej dĺžky a tým, že vstupné zariadenie je 5 kusov (alebo prsty) paralelne. Prečo sú figuríny potreby - pre lepšie zohľadnenie diferenciálnej dvojice. Ak necháte pár rozdiel bez figuríny potom na konci prstov uvidí iné prostredie, ako prostredné. U figuríny sa vyhnúť tomuto. Aj v novších postupov, pomocou plytký priekopa, izolácia je nutné dať figurín, pretože zariadenia na konci uvidíte rôzne mechanické namáhanie podmienky než polovice z nich kvôli priekopy formáciu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back