Jednoduché a základné operačný zosilňovač designy.

S

saad

Guest
Môže niekto odporučiť mi vyriešiť príklad pre konštrukciu daného typu operačný zosilňovač? Alebo zoznam krokov pri navrhovaní jeden z opamps, ako je tento? Stačí použiť falošné špecifikácie. Potom môžem použiť pre svoje vlastné potreby. S pozdravom, Saad

haha, som videl, že sa nachádzajú v Southampton, UK. A ja som oboznámený s vašou operačný zosilňovač architektúrou, takže myslím, že sa pracuje na úlohe operačný zosilňovač dizajnu. Mám vlastnú správu, ktorá má rovnakú tému, ako chcete. Dúfam, že je to užitočné. PS: Študoval som v Southamptone v minulom roku

to je jednostupňový operačný zosilňovač. Zisk = GM1 * ro6 / / R07, GB = GM1 * CL; Venujte pozornosť týmto prúdových zrkadiel, majú zlé účinky na DC offset a šírku pásma.

Hi skythunder! Vďaka za vašu pomoc. Tento infact nie je priradenie, ale časťou práce. 1. Môžete vysvetliť, ako to PMOS zrkadlo doplnok DC offset k zosilňovaču a ovplyvniť jeho šírka pásma? Každý vzťah sa podporou, že? 2. Ako to kompenzovať vplyv na výkon je operačný zosilňovač má byť používaný ako "napätie komparátor"? Vďaka

zrkadlenie v nie je dokonalý, VDS rozdiel v 2 PMOS. Nemôžete opraviť výstupné napätie na nejaké číslo, nie je možné. Offset by pridať odsadenie diferenciálnej napätie potrebné spôsobiť komparátor na flip. Posun by tiež byť pridaný do vstupného páru.

Ahoj, Saad, aby som bol úprimný, myslím, že táto štruktúra nie je tak dobrý. K dispozícii sú tri jednoduché aktuálne zrkadla. VDS nesúlad vedie k DC offset, a prúdové zrkadlo zaviesť zrkadla pólov a núl, ktoré ovplyvňujú frekvenčné odozvu operačný zosilňovač. Priznám sa, že ovplyvnenie cascode koncový stupeň režim vo svojej správe nie je možné, budete musieť nastaviť praktickú uprednostnenie siete. Mimochodom, v tej dobe som bol učeň profesora Redman. White, je veľmi pekný profesor. Ak je to možné, môžete si vybrať svoju triedu --- Analógové a Mixed Signal CMOS dizajn. môžete dostať ďalšiu pomoc.

hi môže niekto navrhnúť mi dizajn vysokej alongwith performence operačný zosilňovač zúčastnené krokov a v súťažných podkladoch. Potrebujem to naliehavo pre moju prácu na projekte, plz či niekto môžete poslať aruvlsi84@gmail.com [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 45 minútach: [/color] [/ size ] hi môže niekto navrhnúť mi dizajn vysokej alongwith performence operačný zosilňovač zúčastnené krokov a v súťažných podkladoch. Potrebujem to naliehavo pre moju prácu na projekte, plz či niekto môžete poslať aruvlsi84@gmail.com

Prečítajte si Allen a holbreg pre porovnávacie designu. A architektúra nemá žiadne problémy, videl dosť z nich pracuje správne na kremíka.

Urobil som rovnaký projekt v Hspice, iba druhú časť zľava tam nebol, to chceš, pretože ak tak urobíte, budem musieť ísť cez moje súbory. Dajte mi vedieť, ak budete robiť.

@ ambreesh obvod vyzerá dobre, ale vzhľadom k jeho non-symetrická prírody, vzostupu a pádu časy na výstupe nie je rovné. Ako ju vylepšiť? @ skythunder Díky moc za ur pomoc. U spomenul problém nesprávneho cascode uprednostnenie. Môžete mi pomôcť na to?? S pozdravom

Chcete mať nábehový čas a pádu čas rovnaký naprieč PVT potom nemôžem pomôcť. sa zmení. Aké sú špecifikácie pre váš návrh? Čo je reponce Kedykoľvek budete potrebovať, aký je náklad váš komparátor vidí. Za to, čo vstup variácie chceš ouptut flip. Ja by som ešte naznačujú, že idete cez porovnávaciu dizajnu v Allen Holberg

Mám ComeUp s dizajnom uvedené v knihe Allen Holberg .. ale, že nie je symetrická .. tiež citlivá na teplotu a proces zmeny .. infact im snaží, aby sa rampy generátor, ktorý používa operačný zosilňovač a komparátor. frekvencie vlny trojuholníka má byť 1MHz Tiež, im pomocou komparátora v class-d fáze modulácie. ak komparátor je non-symetrická, zavádza harmonické skreslenie v zosilňovači (čo je nežiadúce), ak môžete mi dať návrhy prejsť s týmto dizajnom .. Tiež, dizajn tohto druhu komparátor (schéma i hve odoslať) nie je v knihe vďaka "Allen Holberg"

pre navrhnúť op amp alebo ľubovoľný analógový obvod najprv hav rozhodnúť o počte pólov a núl požadovaných a umiestnenie týchto pólov a núl. potom sa vhodnú konfiguráciu požadovaného obvodu a nájde transferfunction od malých signálov konfiguráciu, ktorá tiež závisí na prevádzkových frekvencií. Po tomto zápase požadovaný počet pólov a núl a CompAir hodnoty s prenosovou funkciou, ak je u vás menšie tyč a núl skúste indroduce viac v ur obvode pomocou kondenzátorov a rezistorov vyhnúť usine cievky a ak u získať viac póly a núl potom skúste tak pohyb nežiaduce jedna od operačného oblasti buď do nekonečna, alebo na nulovú osou. potom po nejakom ittration u môžete získať hrubú dizajn s niektorými hodnotami zložky Evey platí KVL alebo KCL na ur designu a pokúsiť sa zistiť, prúd a prispôsobíme sa jej.

Je to naozaj jednoduchý obvod! S CMR, rozsah Vout, inak ako GB, SR, potom si môžete easly Vypočíta ju ... Ak chcete veľký Av, skúste použiť cascode ..

Je to základný okruh, a niektoré časy nie je dosť dobré pre aplikáciu,

jeho dobrý začiatočník okruh, bude vám s návrhom pocit. Hneď skákanie do veľkého a zložitého obvodu bude u prehry. Już moje dva centy, čo som v súčasnej dobe projektovaní vysoký výkon op amp. Pozdravy!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back