jedna otázka na zvýšenie prevodník

P

phosphor_zhu

Guest
Ja som teraz do môjho okruhu simulation.it je posilniť. A účinnosť je príliš nízka, asi 75%. a zvyšok energie je obsadené: induktor model: 6% dióda: 5,34% MOSFET (vysoké napätie model): 8,18% Power Line: 3,5% (vrátane napájania, krajiny, bondwire, balenie pararistic) sa vyššie uvedené účinnosti sú obsadené všetky správne? Prosím, pomôžte mi!

Tieto čísla sa mi rozumné. Aké frekvencie sú vám beží a čo je na vstupné / výstupné napätie a prúd? Aký typ účinnosti dúfate? Môžete si jednotlivé cievky s veľmi nízkym ESR. Môžete si vytvoriť svoj spínač väčšie (musíte byť opatrní, becaue je miesto, kde si spínacie straty sa väčšie ako zvýšenie účinnosti sa dostanete z nižšej RDSon). Používate Schottky dióda a je to prúd Napájacie dostatočne vysoká? Môžete pridať ďalší zväzok drôtov? Môžete spustiť na nižšiu frekvenciu? Existujú len toľko vecí, ktoré môžete urobiť pre zvýšenie efektivity.

prepínač W / L = 60 × 450, je to vysoké napätie model. Áno, som teraz využívajú Schottkyho dióda. až 20 mA zaťaženie myslím, že to bude dobré.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back