jeden vstup - diferenciálny výstup RF obvodov

W

wccheng

Guest
Vážení, Mohol by niekto navrhnúť obvod pre jeden vstup a diferenciálnej výstup v pásme RF? Pretože som vidieť niektoré obvody stavebných blokov, ktoré používajú jeden skončil anténu, a potom, na RF čip. V RF čip, má jeden stavebný kameň pre jeden vstup - diferenciálny výstup. Potom pripojené k diferenciálnej LNA. Avšak, ja neviem, aký druh okruhu by mohol jeden vstup - diferenciálny výstup RF vysokofrekvenčné. Mohol by mi niekto povedať? Vďaka wccheng

Aký je váš kmitočet a šírku pásma? Môžete navrhnúť Balun prejsť z jedného skončila na diferenciálu.

3GHz na 5 GHz. Máte nejaké navrhnúť dokument ku mne? Vďaka

Na rovnakú otázku Balun. Q1: pre frekvencie nad 1G, v simulácii, ľudia zvyčajne používajú transformátor alebo Balun preniesť jeden vstup do diferenciálu? Q2: zodpovedajúce sieť by mala byť medzi vstupom a Balun alebo Balun a medzi LNA? Q3: Našiel som v teste, S11 je veľká líši od simulácie. Snažil som sa dať Balun nameraných dát (dané výrobcom). S3P na port3 bloku ako skutočné Balun robiť simulácie, však som zistil, že výsledok je trochu divné. Ja by som llike vedieť, čo experti vo svojej simulácie s Balun! vďaka.

Balun vždy vyžaduje oveľa čipu. Každý môže navrhnúť obvod pre kmitočet od DC do 3 GHz?

Možno, že spoločné-source a common-brána s rovnakou amplfication faktorom môže byť použitý jeden pozitívny zisk, druhý je negatívny zisk. Problém je v tom, aby zabezpečili, že dva okruhy poskytujú rovnaké abosulte zisk. Len nápad: D

Spoločná-source a common-gate majú veľmi rozdielne vstupná impedancia, ktorá robí to docela ťažké mať rovnakú absolútnu zisk. Je to nápad, aj keď, ťažko realizovať.

pre jeden port pre diferenciálnej portu vieme, že musíme použiť Balun, ale na rozdiel prispôsobovací obvode, môže niekto dať nejaký návrh, ako naladiť zodpovedajúce okruh?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back