Je to trať farebné chyby v editore plošných spojov?

T

tiwari.sachin

Guest
Dobrý deň, som pomocou PCB Editor, a keď som trasu dráhy, jednu stopu vždy to všimol linky z pohľadu, kedy bol smerovaný jeho. Mám pripojený obrázok pre referencie. Láskavo niekto dajte mi vedieť, ak je jeho chyba. Ak áno, ako môžem napraviť to. S pozdravom Sachin

Myslím, že je to len farba / vzor ste si vybrali za jednu z ďalších vrstiev - Pozrite sa na azúrovú námestí v ľavom hornom rohu vášho obrazu - má rovnaký vzor. Skontrolujte vrstvu farby a tie, ktoré sú viditeľné. Keith.

Ak je Allegro PCB Editor, ktorý používate, potom je bodkovaného linky je len o tom, že ste sa týmto dráha s vrcholom zebra. Ak ste unhilight všetky stopy To by malo odísť Scott

[Quote = Scott] Ak je Allegro PCB Editor, ktorý používate, potom linky všimol, je len o tom, že ste sa týmto dráha s vrcholom zebra. Ak ste unhilight všetky stopy To by malo odísť Scott [/quote] Čo je to zebra upozorniť a ako ich môžem odstrániť. Môžete mi povedať, kroky k tomu. Znamená to, nie je to chyba a poriadku vytvárať Gerber. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 28 minútach: [/color] [/size] [quote = keith1200rs] Myslím, že je to len farba / vzor ste si vybrali za jednu z ďalších vrstiev - Pozrite sa na azúrovú námestí v ľavom hornom rohu vášho obrazu - má rovnaký vzor. Skontrolujte vrstvu farby a tie, ktoré sú viditeľné. Keith. [/Quote] Ja som sa snaží nájsť farebné vzory. Snažil som sa odstrániť časť a znovu použiť. Jeho vyzerá, že ukáže to isté. Tam sú ďalšie 2 pinový konektor ako ten použitý tu, ale funguje dobre, takže som povedať, nie je to problém stopu s istotou. Myslím, že by som mal vytvoriť Gerber a uvidíme, ale potom sa snaží napraviť túto farbu zviditeľnenie problému.

Ak pôjdete na kartu Zobrazenie v hornej časti obrazovky, uvidíte v okne, ktoré príde s kliknutím na kartu Zobrazenie niečoho ako dehilight, kliknite na tejto karte potom ísť do volieb filter na pravej strane obrazovky a vy by ste mali má skupina tlačidiel, kliknite na tlačidlo siete a spooted linka by mala odísť.

[Quote = Scott] Ak pôjdete na kartu Zobrazenie v hornej časti obrazovky uvidíte v okne, ktoré sa príde s niečím kliknutím na kartu Zobrazenie ako dehilight, kliknite na tejto karte potom ísť do volieb filtra na pravej strane obrazovky a mali by ste mať skupina tlačidiel, kliknite na tlačidlo siete a spooted linka by mala odísť. [/quote] To predsa práce. Neviem, ako by som couldnot zistíte, že možnosť. Vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back