Je to pravda? (Sériové zapojenie)

A

ambition

Guest
Ahoj .. Chcem vyskúšať sériové rozhranie ... a robiť veci jednoducho som predpokladal, že obe zariadenia sú fotografie (viem, že nepotrebujeme sériový konektor pre pripojenie, ale cieľom je tu len test sériové spojenie bez ohľadu na zariadení), bol som zmätený pripojenie, tak som kreslil, a poznať Váš názor je to, čo som urobil správne? please help

Zdá sa, že správne pre mňa (null-modem kábel typu) ... Nezabudnite pripojiť na zem, aby pin 5 konektora na oboch stranách! cyberblak

Ahoj, chýba vytiahnuť na MCLR. PIC sa nespustí, ak ste MCLR konfiguruje ako externý. Veľa šťastia.

Díky moc cyberblak Fungovalo to dobre, ale som odstránil sériové konektory a pripojenie MAX232s dohromady vďaka gidmiz

Nesúvisí priamo so sériovým časti: Každý / MCLR pin na VDD cez odpor 10K. (Prípadné tlačidlo - NO -. Medzi / MCLR a VSS) Myslím, že ho použiť pre reset mikro prípade potreby, nie?

Ahoj všetkým si chlapci myslíte, že naozaj musíme túto úroveň prevodníky pre komunikáciu dve pics? Ide o Gopi

Záleží na tom, ako ďaleko sú od seba navzájom. V rovnakej doske, nepotrebujete to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back