je súbor shareing programov nelegálne?

J

JoeTB

Guest
sú programy, ako sú Ares a LimeWire, ktoré umožnia otvorený súbor shareing nelegálne ... Počul som, že sú a že sa z rôznych, a mňa napadlo

V skutočnosti túto tému je trochu mätúci. Oni sú nezákonné v tom zmysle, že človek zdieľa všetku hudbu, software atď Preto poskytovanie nelegálnych kópií ľuďom na celom svete. Ale tí, ktorí hovoria, že to je legálne povedať, že akonáhle človek niečo kúpi (najmä hudbu, nie software), potom zdieľa to s jeho kamarátmi, rodinu a ďalších ľudí. Takže oni hovoria, že toto zdieľanie je tiež taký. (To nie je nelegálne požičiavať si CD, ktoré ste si kúpili svojim priateľom a ďalšie ľudí.) Takže zdieľania on-line, je to ďalšia forma. Ale ja osobne si myslím, že je nezákonné. Zdieľanie vašich nákupoch s niekoľkými ľuďmi (priatelia, rodina atď), je iná vec. Zdieľanie s celým svetom je určite pirátstvo a nelegálne. Dúfam, že ste to pochopili.

takže ak policajt prišiel do môjho domu, videl súbor shareing program na svojom počítači, potom by som byť stíhaní za pirátstvo?

[Quote = JoeTB], takže ak vás polícia prišla do môjho domu, videl súbor shareing program na svojom počítači, potom by som bol stíhaný za pirátstvo? [/Quote] Moc nie. Nemôžu

Nie je tam žiadna taká práva, ale nejaké miesto, môžu vás zatknúť bezdôvodne

[Quote = agent_009] To záleží na zákony vo vašej krajine. [/Quote] Myslím, že rovnaký

[Quote = edaguy69] Nie je tam žiadny taký zákon, ale nejaké miesto, môžu vás zatknúť bezdôvodne [/quote] Súhlasím, je veľa miest na svete, kde môžete získať zatknutie bez dôvodu:) Keď som sa zmienil zákonov krajiny Myslel som pirátstvo zákonov všeobecne. Viem, že nemôžete byť zatknutí za pomocou programu pre zdieľanie súborov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back