Je nástroj pre návrh RF obvodov?

M

molloy

Guest
Dúfam, že to je správne, aby tento dotaz: Mám veľa problémov v návrhu dosky plošných spojov i simulovať, pretože I dont nájsť užitočný nástroj, ktorý môže navrhnúť RF obvodov. V mojej práci som sa použiť pre PCB nástroj Zuken (PWS), ale je to tak ťažké navrhnúť RF obvodov, ktoré zvyčajne preferujú AUTOCAD a tak som povinný v dizajne i dodávky častí s AutoCADom. Každý môže navrhnúť nástroj pre návrh RF obvodov? ďakujem

Skúste použiť MWOffice, oficiálny web je www.mwoffice.com Musíte sa registrovať na použitie demo softvér. Všetky linky PCB v simulácii súbory, napr mikropáskové vedenie, kolená, atď je možné zobraziť v rozložení, môžete definovať balíčky pre polovodiče a integrované obvody tiež. Po dokončení rozvrhnutie, môžete ju exportovať ako spoločný formát Gerber.

Dobrý deň, môžete použiť sonet pre rýchle RF návrh dosiek plošných spojov sa snažím používať MWoffice ale vidím, že sonet je lepšie

Môžete tiež použiť E @ @ re Glewe Genesys alebo @ DS, ale @ DS je veľmi zložitý program. S pozdravom, Kit - veľký

Ospravedlňujeme sa, ale možno som nebol tak jasný: som myslel doske PCB Designer pre obvody RF, a tak nástroj pre návrh rozmiestnenia RF obvodov. Pri obvode je trochu zložitejšie, je nudné použiť rozloženie nástroj pre MWOFFICE istance a zároveň pomocou nástroja ako AutoCAD vyžaduje predchádzajúceho štúdia a nie je vhodný pre napájanie a filtrovanie časti obvodu. Ďakujeme Stefano

PCB riadené impedancia konštrukčného systému, prosím Vist http://www.polarinstruments.com/ pre nástroj rozloženie PCB, môžete použiť protel, moc PCB, pcad ..... a ďalšie. Pre simuláciu obvodov RF, použite Ansoft serenáda, ADS, Sonnet, Genesys, MWO, CST ...... Veľa šťastia wyl

Bol som pomocou nasledujúcich prístup k designu mikrovlnnej dosky: 1 - všetky kritické časti okruhu ako vstup a výstup zodpovedajúci, sú filtre a iné štruktúry navrhnuté v rámci 2D elektromagnetického simulátore (ja používam Sonnet). 2 - Po dostať špecifikácie sa teším, som sa export tejto kritickej stopy do akadémie (dxf), kde je nekritické smerovanie. Niekedy kvôli stopu obmedzenia niektoré kritické dráhy sa majú meniť. V tomto prípade som opäť export do DXF a importovať do Sonnet. 3 - nové kolo elektromagnetickej simulácia je a opäť nové zmeny sú možné. Re-simulovať štruktúru je exportovaný do DXF a importovať do ACAD znova. 4 - obvykle v druhom interakcii všetkých vyzerá dobre a Gerber súbory sú generované z akadémie. Ale niekedy položiek 2 a 3 sa musí opakovať, a to by sa malo uskutočniť tak, aby boli splnené všetky špecifikácie. Skúšal som niekoľko ďalších postupov, ale pred niekoľkými rokmi na Tento prístup som používal veľmi úspešne, a to aj pre komplexné mikrovlnnej dosky. Pamätajte si: nie je grafický editor, ako je akadémia! NandoPG

Môžete použiť powerpcb a RFKit na usporiadanie okruhu RF. Potom použite aplac k simuláciu. Aplac možné importovať powerpcb súboru.

CAM350V80, sa používa na preklad do DXF protel. Takže je to dobrý náradie.

Aj dizajn môj mikrovlnných obvodov pomocou aplikácie AutoCAD taky.

RF pre návrh PCB, použite Mentor EN (Boardstation) a Agilent iba reklamy.

Ako sa o ADS Agilent, nákladné, ale vedúce postavenie na trhu ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back