Je možné programovať Zilog Z8 bez špeciálnej hardware?

F

fmoraes

Guest
Dobrý deň, je možné programovať Zilog Z8 bez špeciálnej hardware? Mám na mysli kúpu niektorých UC experimentovať, ale nechcem kupovať všetky výstroje. Chcel som mať PIC, ako je skúsenosť, jednoduché programovanie cez sériový kábel. Je to možné? Nemal som moc šťastie robí vyhľadávania na Google. Francisco

[Quote = fmoraes] Dobrý deň, je možné programovať Zilog Z8 bez špeciálnej hardware? Mám na mysli kúpu niektorých UC experimentovať, ale nechcem kupovať všetky výstroje. Chcel som mať PIC, ako je skúsenosť, jednoduché programovanie cez sériový kábel. Je to možné? Nemal som moc šťastie robí vyhľadávania na Google. Francisco [/quote] Áno, jeho možné Zilog prídavok MCU. Môžete Program / debug cez jeden pin (DBG PIN), ICSP. Stačí pridať MAX232 obvodov. Pozrite sa na dokumentáciu pre správne zapojenie

Použil som MAX3222 (funguje na 3.3V) a 1N4148 na Zilog Encore MCU, funguje dobre, veľmi lacný programátor / debugger

[Quote = penoy_balut] Použil som MAX3222 (funguje na 3.3V) a 1N4148 na Zilog Encore MCU, funguje dobre, veľmi lacný programátor / debugger [/quote] Ahoj penoy_balut. Ja používam Zilog Encore mikrokontroléru tiež, ale bohužiaľ inteligentný kábel, čo mám, išiel chybné. Môžete vysvetliť, ako je možné využiť aj MAX3222 a dióda ladiť mikroprocesora? Snažil som sa prechádzať dokumentácie na webové stránky Zilog, ale nedokázal nájsť. edit: Mal som robiť to úspešne. Vďaka za náznak zložky potrebné =)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back