Je možné preniesť kód Pic16C711 na ->?

A

Analyzer

Guest
Ahoj, mám kompletnú pic projektu pomocou 16C711 (aj zdrojový kód v ASM). Ale je tu veľký problém s it.I nemôže nájsť 16C711 v mojom country.I i dont chcú, aby od všetkých ostatných country.Is tam spôsob, ako preniesť asm kód do žiadnej inej spoločnej MCU ako 16F628 ods a) 16F84 (a)? Ak áno, čo by som mal zmeniť vo svojom kódu? Vďaka vopred. Analyzer.

Nevidím nič zvláštne, keď som sa pozrieť na katalógovom liste 16c711 okrem toho, že má 4 kanály 8 bit ADC, ktoré ani 16F628 ani 16F84 má. Ak vaše aplikácie nevyžaduje ADC buď 16F628 (2k codespace) alebo 16F84 (1K codespace) by mali mať možnosť nahradiť svoje 16f711. Možno budete môcť odoslať projekt tu, aby sme mohli pozrieť na to ... s pozdravom

Ako konštrukcia používa 16 (alebo 18?) MHz by som odporučil používať 16F628. Nezabudnite vypnúť comperator modul do 16F628 (je v predvolenom nastavení), bude to vyžadovať malú úpravu zdrojového kódu. dúfam, že to pomôže

Takže mám len vypnúť komparátor v zdrojovom kóde a prekompilovať it.That je všetko? Mám pravdu? Analyzer

Áno, odporučil by som, že začiatok sa tiež pozrieť na nastavenie poistiek a vypnúť LVP a ladenie. s pozdravom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back