Je možné naprogramovať pomocou mikroprocesora 80x86 C?

H

hussain_kiet

Guest
Dobrý deň je možné programovať pomocou mikroprocesora 80x86 jazyku C ..? Ak áno, potom prosím, dajte mi nejaké užitočné návody o tom ... Ak nie je potom plzz mi poslať návody na programovanie v assembleri na 80x86

Dobrý deň, ak máte v úmysle použiť x86 pre vstavané aplikácie, OpenWatcom ( www.openwatcom.org ), bude flexibilným nástrojom a mocný nástroj. Mnohé z dnešných prekladačov C nepodporujú reálnom režime 8086, napr Microsoft skončila s MSVC v1.5 v roku 1999. Pravdepodobne najlepší profesionálny kompilátor pre reálny režim x86 Paradigm ( www.devtools.com ), Borland C nástupcu. Používam ho s Lantronix procesormi EX. Myslím, že existuje veľa návodov, ale ja si to stojí za to. Vo vloženom poli, niektoré spoločnosti dodávajú hardvérové ​​platformy, ako napr procesora x86 moduly. Niektoré majú vynikajúce referencie aplikácií. Ak už máte svoje X86 hardvérovú platformu a svoje pole pôsobnosti, mali by ste hľadať v jeho blízkosti. S pozdravom, Frank

Táto kniha môže byť užitočné: 80X86 IBM PC kompatibilné počítače, a tým Mazidi, Muhammad Ali

Pochybujem, že by našiel u freeware kompilátor, od roku 8086 dlho bola zastaralá. Presunúť do 386 (aspoň), kúpiť profesionálny nástroj (čo viem, u chlapov by nie), alebo zostať u procesorov.

Dobrý deň, aj keď pochybnosti, OpenWatcom , freeware alebo presnejšie, open source. 8086 nie je zastarané, pretože nové vstavané procesory z tejto rodiny boli navrhnuté v posledných rokoch. Priznám sa, že motivácia pre použitie X86 môže byť z časti z vývojárov zvykom, ale nie sú tak zlé. Ak chcete, môžete reagard s nimi ako s veteránmi na diaľnici, ale niektoré boli vyladené značne. S pozdravom, Frank

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back