Je možné kapacitnými senzory odlišujú plastové fľaše?

F

frootloopz

Guest
Dobrý deň! Toto je prvýkrát, čo som tu v účtovaní EDA doske, a dúfam, že guyz mi mohol pomoct v tomto, pretože to je rozhodujúce pre úspech mojej očakávania bakalárskej práce. Sú kapacitné senzory schopné detekovať a rozlišovať fliaš podľa ich druhu živice / materiál? - Napríklad môže odlíšiť PET (polyetyléntereftalátu), fľaša od tej, ktorá je vyrobená z PP (polypropylén)? Dúfam, že vám posielať žiadne názory, podnety, v tejto veci - a ak aj tam sú iné ekonomické / lacné / dostupné nápady, ktoré vás mohli naznačovať, aby som bol schopný rozlíšiť plastových fliaš accdg. materiálu, prosím pošlite to. Ďakujem vám moc!

Znie to veľmi ťažké. Aj fotografie prázdne fľaše na pásový dopravník s doskami kondenzátora na oboch stranách. Účinná dielektrická v takom prípade by sa hlavne vzduchom, a invariant so zmenami zloženie plastu. Ak by ste mohli naplniť pohár s dirigentom tekutiny (slané?) Ako jedna elektróda, tak, že máte situáciu skôr Leyden pohár, potom ste možno mohol robiť niečo funguje. Je to možné?

Vďaka za nápad! Pokúsime sa za to, že jeden, v skutočnosti to, čo navrhujeme pre naše práce je reverznej automat, ktorý obchoduje s PET fliaš za odmeny / stimulov tu na Filipínach. Takže ak máte ďalšie nápady, neváhajte a po nich, vďaka! :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back