<Jak To> spojiť 2 vysokofrekvenčné signály

J

jeanfernandes

Guest
:: Páni ja som museli spojiť miestne terrestre anténu (VHF a UHF) modulátory na jednom kábli. Modulátor vysiela CCTV signálu z obvodu multiplexer. Ako na to? A ako sa projekt video zosilňovač VHF / UHF pásma, aby rozdeliť výsledný signál na 10 differente miest? Vďaka vopred Jean Fernandes

[Quote = jeanfernandes]:: Páni ja som museli spojiť miestne terrestre anténu (VHF a UHF) modulátory na jednom kábli. Modulátor vysiela CCTV signálu z obvodu multiplexer. Ako na to? A ako sa projekt video zosilňovač VHF / UHF pásma, aby rozdeliť výsledný signál na 10 differente miest? Vďaka vopred Jean Fernandes [/quote] Ak chcete kombinovať rôzne signály, je potrebné použiť buď jednotkou pre obojstrannú tlač alebo jednoduché zlučovač. Tu je najdôležitejšie je, aby sa zabránilo impedancia zlého a obstarať izolácie medzi signály. K tomuto účelu môžete použiť koncentrovaný jednotkou pre obojstrannú tlač, čo sa dolná priepusť a horná priepusť filtre, ktoré sú vhodné kombinovať. Alebo .. Použite jednoduchý zlučovač feritu (alebo komerčné TV zlučovače pracovať až do 2150MHz veľmi dobre). Pre distribúciu televízneho signálu na jednom kábli na rôzne receptory, mali by ste použiť modulátory, ktoré sú zamknuté na rôznych nosičoch. Za to, že buď použiť TV modulátor IC (TDA8822T Philips, I2C Multistandard modulátor), ktoré bude veľmi dobrý projekt pre vás, alebo komerčné použitie Modulator modulov, ktoré sú k dispozícii od rôznych značiek. Keby som bol vami, urobím projekt Muti modulátora v jednom prípade s jedným microcontroller.It to dobrý nápad .. :) Rgrds

Prečo sa obťažovať len upravovať CCTV signálu TV pásmo pomocou jednoduchého modulátora, potom môže byť spolu s TV signálom ako normálny UHF, môžete v prípade potreby pre CCTV monitory demoduláciu a používať televízory miesto pre pripojenie modulátorov spolu použitie Tpad atenuátor ako na výstupy, nasledoval štandard 10 alebo 24 spôsobov distribúcie amp Odporúčam niečo ako 150 150 150 R, aby na úrovni 1 db pre vstup distribučné zosilňovače však väčšina z lepších DIS zosilňovače majú viac ako jeden vstup, sú chránené v niekoľkými spôsobmi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back