Ja som hľadal tlakový senzor s hladkým povrchom

T

thomaz

Guest
Ahoj všetci tam, na projekte pracujem na Musím tlakový senzor s hladkým povrchom, ani jeden s dierou. Musí to byť pomerne lacné a výstup môže byť buď napätia alebo prúdu. Európskych výrobcov Preferované Thomaz

No, dodávateľmi Spojených štátov, ktoré som použil v minulosti Foxboro / ICT (myslím, že boli vyplatené niekto ...) oni mali (majú?) Rad snímačov tlaku, ktoré boli gél so silikónovým mostíkom pre kontaktnú plochu. Uvidím, či môžem vykopať na odkaz alebo dátového listu a dostať ho k vám. Prečo potrebujete dieru bez snímača? Motorola a Sensym časti sú veľmi tolerantní, som vlastne použitý v aplikáciách, je slanej vode ...

Ahoj vole, thx za odpoveď. Im meranie úrovne tekutín s dielmi, že by plug otvor. Snažil som sa elektrodes z nerezovej ocele, vhodné, pretože elektrolytické účinky. Skúšal som aj zariadenia, ktoré funguje ako ladička, ale vnútorných častí tekutiny strčil to úplne po niekoľkých hodinách. Teraz som pomocou snímača tlaku s hladký povrch, ktorý funguje od roku niekoľko týždňov. Jediný problém: veľmi drahé (> 300 USD). Tak som sa pokračovať v hľadaní na webe. Napriek tomu: Ďakujem Thomaz

Au! Tieto časti boli viac ako 30 dolárov na $ 50 USD, a to 300 dolárov. Boli sme s použitím viac ako 20 na systém, takže 300 dolárov by bol * * hlavný problém. Stále sa snaží loviť info, že jeho projekt, ktorý bol zrušený pred rokom, takže súbory sú hrdzavé v starom mozgu, panvy. Šťastný lov, ja dopredu všetko nájdem.

Thomaz, tu je návod a odkaz na snímače sme používali. Nemám aktuálne ceny, ale pochybujem, že jeho 300 dolárov. Keď sme boli využitie časti to bolo zo strany Foxboro-ICT, ale majú evidentne vyplatený Invensys ... w * w.pressure.invensys.com/tran5.html Veľa šťastia nahraný súbor: [url = "./uploads/invensys_1865.pdf"] invensys_1865.pdf [/url]

Ahoj vole, dostal som odkaz a dl datasheet bude kontrolovať je zajtra thx za vaše úsilie Thomaz

Myslím, že najlepším riešením je použitie polymérnej senzory. Sú lacné a pssive zariadenia. Môžete vyhľadávať na Google nájsť niektorých európskych výrobcov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back