izolovaný signál spätnej väzby - potrebnej pomoci

D

darla1

Guest
Vážení, prosím o radu na izolované signálu spätnej väzby. pre DC / DC menič izolované potrebné vziať výstupné napätie spätnej väzby s izoláciou .. Potrebujem tejto izolované napätie, rovnako ako výstupný ..... môže každý chlapec povedať .... ako môžeme urobiť vďaka Darla

Áno, tam je čip, ktorý robí to, čo chcete .... je to uc1909 ... nie jeho niečo také, že aj keď .... Je to druh 2MHz oscilátora, ktorý spätnou skutočné napätie pomocou amplitúdovej modulácie kmitanie. uc3900? ... nie nemôžem pamätať, ale jeho tzv izolované spätnej väzby niečo ... voila ... http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/uc2901.pdf Prosím, povedzte nám, ako to chodí ... znie ako zábava!

Ahoj vďaka za odpoveď ee2am Nechcem používať IC, chcem používať akékoľvek cmponents ,....

jednoduchými LTV817 s odporom limitter pre LED. (Ex: 470K spätnú väzbu od 300V) pre použitie tranzistorov 4K7 pevné + trimrom 47K pre pull-up na 5V.

Ahoj Oscar Vďaka za odpoveď a návrh Môžete mi prosím dať hrubé schéma tohto dostať lenear voltge vďaka Darla

Vážení Oscar moc ďakujem za váš príspevok ..... pozorovaním schéma výstupu je 4,75, keď dáte 5,4 V a 4,75 0,15 stane, keď u dať 100V. Ja som tu .. Potrebujem okruhu ako je tento, keď dáte 5V vstup potrebujem 5V výstup, keď dáte 2V vstup aj výstup 2V potreba tieto veci, ktoré som napríklad s izoláciou .... Vďaka Darla

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back