ISP programovanie v 89s52

M

MuhWaQ

Guest
Som nový programovanie ISP tak niekto môže povedať mi, čo to je potrebné k programovaniu ISP 89s52.Basically som zmätená konektor DB25 použitie v Mosi a miso čapy 89s52.

nič ............ sériový kábel a softvér to je všetko. ISP je v systéme programovania. bežne označuje ako programovanie radič IC bez odstrániť zo systému, hardware.

Tu nájdete jednoduchý obvod a softvér [url = # http://www.lancos.com/prog.html AVRISP] PonyProg - sériové zariadenia programátor [/url]

Čo bude kód, myslím Keil / C kód ... Muhammad Waqas

to je dobré použiť Keil

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Príspevok pridaný v 12:58 ---------- Predchádzajúci príspevok bol v 12:57 - ---------</span></span>
to je dobré použiť Keil môžete napísať kód v assembleri a C

Čo bude kód, myslím Keil / C kód ... Muhammad Waqas
zavádzač na podporu ISP je už napísané vo vnútri ovládača od výrobcu. potrebujete napísať nejaký kód a vytvoriť hex kódu a programovať.

Prosím, niekto mi dopredu kód ... Ja naozaj potrebujú ... Ja používam nasledujúce okruh ... Muhammad Waqas

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Príspevok pridaný v 14:39 ---------- Predchádzajúci príspevok bol v 14:32 --- -------</span></span>
A PonyProg softvér nie je pre 89s52 ... Muhammad Waqas

Ahoj len at89s53 a AT89S8252 sú uvedené ako na to?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back