ISP pre P89LPC922, 89C51RD2BN čipy

S

SSP

Guest
Ako môžem dosiahnuť s použitím ISP P89LPC922 a 89C51RD2BN hranolky? Nechcem používať rozhranie RS-232 pre programovanie čipu zakaždým.

Zdá sa to nemožné. ISP programovanie potreby sériové prepojenie.

Je však možné, že som program, pomocou čipu sériového rozhrania a odpojte ho na vykonanie úlohy? Navrhol som automatickú vákuovú cleaner.After aj programu na čipe, to hasd pohybovať po miestnosti. Tak to je nemožné, aby ho pripojený k PC. Rozhranie RS-232 je pripojený k programovaniu hardvérový kľúč, ktorý aktivuje čip, [prichytené na skúšku je 5 board.There signály bude od dongle na skúšobnej doske: Vcc, GND, hodiny, sériový dátový n reset. Je možné riešenie? Môžem navrhnúť prepínač, alebo niečo, čo by sa aktivujú požadované signály pre spustenie testu doske?

Nerozumiem vašej otázke. Čo myslíte tým "spúšťa skúšobnej doske"? Po UART chip-ISP bol naprogramovaný, môžete odpojiť sériové pripojenie. Pre vstup do režimu programovania opäť rôzne čipy používajú rôzne metódy, prečítajte si datasheet pre konkrétny čip. Môžete tiež nasadiť svoj vlastný zavádzač, ktorý by mohol potom byť nezávislý na UART, však to nie je ľahká úloha pre začiatočníkov. "Dongle", ktoré spomínate sa mi zdá byť určená pre iný typ mikrokontroléru s SPI-ako ISP (napr. AVR PIC, a AT89Sxxx série). Wek PS. Pre '51 konkrétne otázky lepšie prísť na 8052.com je forum.

Musíte ísť na samostatné programovanie. U 89C51, keď chcete pri programe čipu, urobíte PSEN (bar), pin ako nízky. Toto je váš dramaturgický MODE raz u programovanie konca, stačí, aby PSEN (bar) ako otvorené. Je vnútorne vytiahol. Toto je vaša RUN.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back