IR (infračervený) na RF (vysokofrekvenčný)

P

pete

Guest
Dobrý deň! Ja som experimentoval s PIC diaľkové ovládanie pre diaľkové ovládanie brán. Použitie IR by mohla byť interferred svetlom zo slnka alebo z vozidla sám. Takže, len sa spýtať, či môžem nahradiť IR vysielač-prijímač jednotiek v PIC so sadou vysielača-prijímača bez zmeny kódu v PIC? Existujú AM a FM 3-pin vysielač-prijímač IC za fotky. Sú to priama náhrada IR (Tx-Rx), bez zmeny PIC kódy? Ak áno, môže niekto mi príslušnými RF obvodov? Vďaka ...

Dobrý deň,
Sú to priame nahradenie pre IR (Tx-Rx), bez zmeny PIC kódy? Ak áno, môže niekto mi príslušnými RF obvodov?
Všeobecne platí, že áno. Väčšina IR systému majú nízku prenosovú, tak dlho, ako RF moduly sa s ňou vyrovnať (myslím IR prenosová všeobecne 2400), potom by mali "byť v poriadku. Hoci RF moduly sa dostať veľa rušenia. Aké protokoly používate pre Comms? Čudujem sa, že ste povedal, že IR môže dochádzať k interferenciám od Slnka. Podľa mojich skúseností, zatiaľ čo obmedzený v rozsahu, IR diaľkové ovládače sa zdajú byť spoľahlivé, vzhľadom k 38kHz modulácie. Čo IR prijímač modul používate? Ak si neviete o IR, Google hľadanie "RC5 Sony. Jeho štandardný protokol pre ovládanie IR diaľkové ovládanie, je tu veľa informácií, kód a schémy o. BuriedCode. [/Quote]

Myslím, že to, čo mám na mysli, je citlivosť IR trpí problémy pri prevádzke vo voľnom priestore kvôli slnku a reflektor z vozidla. Možno, že potrebujú opraviť filtrovanie a orientáciu IR prijímač. Používam IR prijímač z televízora. Neviem značky cuz som to od základnej dosky nevyžiadanú TV. Ale ja sa do mojej mysle. Musím zavrieť bránu, keď auto je už vnútri. Budem mať problém s IR, pretože potom IR prijímač je v zadnej časti môjho IR vysielača. Takže je lepšie použiť rádio, hovoria 434MHz AM, ktorá je k dispozícii v Rentron-TWS-434 a RWS-434. Vďaka za Vašu odpoveď a prípadné pripomienky sú vítané!

Dobrý deň, môžete použiť PTC (TM), IC PT2261 a PT2271 pár. h ** p: / / www.princeton.com.tw/ hľadanie encooder / dekodér Toto použitie integrovaných obvodov pre otvorenie dverného zámku a v aute App. v UHF

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back