IP Nákup Zoznam

M

mosalem2003

Guest
Dear All,

My Company získala zoznam IP od inej spoločnosti, som novo najal, ktorý bude zodpovedný za tím, ktorý bude podporovať a udržiavať tento zoznam IP.
Poradca, ktorý je od spoločnosti, ktorá predáva IP na starosti prenos know-how, návštevou miesta len týždeň / mesiac.
Sú dodávané nám iba používateľské príručky a-RTL, čo sa syntézou Scripts ako každý iný zákazník prijať.

Teraz, chcem sa ho opýtať na kompletný zoznam položiek, ktoré majú byť odovzdané k nám, ktoré by previal všetkých fázach, od "dokumente Standard NA KONEČNÉ RTL s Testcases" Musím vedieť, aké sú úplný zoznam položiek, ktoré by som majú prístup na z toho chlapa.

Ja treba zachovať a podporovať vyšetrovanie so svojim tímom a dokumentov, ako User Guide nestačí vôbec investovať, pretože my sme v našej dobe reverzné inžinierstvo vyšetrovania.!
Keď som sa ho opýtal:
Základné stavebné bloky Logické diagramy a testovacie lavice, povedal som si, že nie je k dispozícii ..
Potrebujem vedieť Zo všetkého, čo máte kompletný zoznam vecí by Žiadam, aby sa mohol plne podporovať a udržiavať zoznam nakúpených (získaná) IP ..

Vďaka

Spolu s ďalšími, čo si mensioned ...
V prípade mäkkého IP najdôležitejším dokumentom je mikro architektúry doc
, Ktorá je v synchronizáciu s RTL.Ak nemáte tieto potom len môže ---
pomôžeme!
Testbench dokumentácia a opis, ako spustiť testsuit je tiež dôležitý.
Akokoľvek je to veľmi bežné v našom odvetví.Skúste žiť s týmto!

Takže chcete povedať-mám pridať nasledujúce do zoznamu
1 - Micro Architektúra dokumentácia, ktorá opisuje architektúru kódované RTL.
2 - testbench Opis Dokumentácia.

Myslím, že prvé dve položky by pomohlo pri získaní prehľadu o architektúre dizajn logiku pre základné buliding bloky a ako sú integrované spolu fungovať.
Je to človek-čítanie pre kódované Verilog RTL.
Druhý bod, pomôže pri descriping čo robí skúšky a pomáha pri monitorovaní toku dát, kontroly a etc.

A teraz, čo Synthesis.?
Dodávaných tejto nadobúdanej spoločnosti, aby zákazníkom Synopsys DC syntéza Scripts.
V našej spoločnosti nemáme Synopsys.Takže ak dostaneme Syn DC alebo akékoľvek iné nástroje, aké Dokumentácia chcel by som sa opýtať je pre, aby mi pomohol porozumieť procesu syntézy.
Myslím, že keď som dodať pre zákazníka by mal mať právo na podporu jeho syntézy použitia náradia, takže to, čo dokumentáciu alebo veci požiadať, aby mi pomohol v syntéz zoznam IP na ľubovoľnej platforme a využitím všetkých nástrojov, vrátane Syn Dc, ktorú som majú skripty pre ...

Please Nechcem zúčastniť sa vaše pripomienky, pretože je veľmi užitočné pre mňa ..
LET ME ADD do môjho zoznamu ...To je veľmi častý problém v priemysle IP a potrebujem vedieť, ako môžu návrhári čeliť?

S pozdravom,

Hi Mohamed,
Tieto veci sú užitočné zachovať IP, ktorý bol vyvinutý niekto iný: --

1.Mikroarchitektúry bloku-úrovni.
2.Špecifikácia výrobku.
3.Užívateľské príručky ak existuje.
4.Testplan doc (ktorý opisuje, ako bol test z env vrátane Testcases opis)
5.syntéza skripty
6.DFT skripty prípadné
7.skripty vzťahujúce sa na programovanie FPGA (je-li vyšetrovania bol prototyp v každom FPGA)

Pozdravy,
- Satya

design spec je potrebné, teraz som čítal o IP čipových kariet (7816), žiadne spec design, ka ..ťažké.

veľa IP predajca nemôže poskytnúť dostatok dokument, ako budete chcieť, alebo nebudú chcieť poskytnúť všetky informácie, ktoré vás.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back