F
Frosty
Guest
Vážení používatelia To sa zdá niektorých užívateľov boli s využitím EDABoard pre marketingové a predaj účely "stealth" a to ma trochu frustrovaní. Aby bolo jasno Máme len jednu kategóriu, kde je povolená reklama. Business, propagácia, reklama http://www.edaboard.com/forum43.html Teraz, avatary. Avatar by mal byť zdvorilý a neuráža Avatar by nemal mať reklamu alebo odkaz na iné webové Podpis webe podpisov by malo byť zdvorilý a neuráža Podpis by nemal mať reklamu alebo odkaz na iné webové stránky, na externých webových stránkach, ak máte svoje vlastné webové stránky a kontaktné údaje máte priestor pre vstup na tieto údaje vo vašom užívateľskom profile, a ak niekto chce vyzerať vás, že stačí kliknúť na ikonu Profil na akékoľvek miesto v reťazci. Súkromné správy nikdy neposielajte súkromných správ pre všetkých užívateľov ponúka na predaj služieb alebo výrobkov, ak užívateľ požiada vás kontaktovať. To je spam a nie je dovolené, mal som 3 správy od rovnakého užívateľa pár dní späť sa snaží predať mi PCB, rovnaký správu 3 krát, a preto musí byť vlečnými sieťami príspevky a PM ľudí. Cez najbližších týždňoch moderátori budú brať väčší záujem v tomto správaní. Ak niektorý používateľ vidieť toto správanie "stealth" reklamy / spam, prosím, nahlásiť príspevok. Ďakujem: F