Integrácia PR @ TEU a Picco!?

B

branek

Guest
Mohol by niekto po tu kompletný explaination integrácie Picco v PR @ TEU 6.1 +! :? Ďakujem vopred gólov

OK! Zistil som, ako začleniť Picco v PR @ TEU! Vydajte sa na Zdroj: -> Definovať nástroje generovanie kódu [color = blue] a [/color] kliknite na tlačidlo Nový a prejdite na Picco spustiteľné! V pravidlá, , pre Zdroj extrakcie dal C, Obj. extrakcia dať HEX [color = blue] a [/color] v príkazového riadku napísať príkaz:.) (môj je:-q-FAKELOCAL-G-O-ZG-ICD -LF-E-ASMLIST-D-U-16f876% 1), nezabudnite% 1 na konci [color = blue] a [/color] v Debug Extrakcia dát pre extrakcie súbor so zoznamom . dal COD a vyhľadajte codddx.exe v adresári BIN yor HI-TECH kompilátor. A to je to! [Color = hnedá] Ale PROGRAM config vlastnosti modelu si môžete dať alebo your_program_name.HEX. COF. S HEX súbor, ktorý nie je vaša definícia premenných, ale súboru. COF nemôžem ladiť prerušenia. Akákoľvek pomoc!? :?:[/Color]

Dobrý deň, Najprv sa musíte pozrieť na Lab stredu webové stránky vo VSM simulácii potom podporované kompilátorom tiež pozorne prečítať Isis pomôžu nájdete ju ide o parfum

Samozrejme, že som si prečítal kompletný pomoc od VSM a od Hitech, stiahnite aktualizáciu pre 8.01PL3, niečo, čo je lepšie, ale stále nemôžem DEBUG niektoré kúsky kódu: prerušenie, nejaký čas (1) slučky atď .. Nechajte pozrieť na nejaké iné skúsenosti, od nikoho?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back