Instlation vankúšikov softvér

K

krishna9k

Guest
Ahoj, mám CD PADS2004 SPAC2 mám nainštalovaný, ale je inštalovaný v demo režime, ako nainštalovať licenciu pre neho. Mám PC, ale nemáte pripojenie k internetu.

Ahoj, krížová kontrola nastavenia, zatiaľ čo vaše navigácia (keď Pads inštaláciu), skontrolujte tiež s inžinierom zákazníckej podpory, ktorým môžete spoľahnúť za akékoľvek technické upresnenie. S pozdravom Ramesh

krishna9k, myslím, že sa sťahujú naše noha sem, pretože v prípade, že nemáte pripojenie k internetu, ako potom sa vám to podarilo odoslať svoju otázku? Alebo sa stačí použiť niekto iný stroj, aby si tu poznamenať .... Každopádne som tiež požiadal, aby demo verziu a dostal prístupový kód od podložky cez internet ... Bolo mi poslal ich rep ... Proste neviem, ako môžete skutočne aktivovať kópiu. My conceipt o kód, to je na obmedzenú dobu a je určená iba k jednej IP adresy. Na zdravie ....

Ahoj Vergata, nezáleží na tom, ako sa mu posielal dotaz, a to nie je nutné, aby pracovné stanice musia mať pripojenie k internetu vždy. Niektoré firmy majú pripojenie k internetu pridelené niektoré počítače špeciálne pre prezeranie účely, napríklad pre sťahovanie manuálu, a všetky na stiahnutie týkajúce sa vášho projektu. Naším cieľom tu je odpovedať na jeho otázku ..... prečo sa starať o vedľajšie subjekty a ospravedlňujem sa povedať ... S pozdravom Ramesh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back