Inicializovať dve komunikačný port vo Visual C + +

R

ryusgnal

Guest
Používam tento príkaz inicializovať mojej komunikačný port na porte 1 m_Comm.SetCommPort (1), m_Comm.SetSettings ("9600, N, 8, 1"); m_Comm.SetPortOpen (TRUE), ako inicializovať jeden komunikačný port, ktorý je V port 2? Ako mať pod kontrolou ako správať? Príklad: Chcem dostávať dáta z comm1 a odosielať, čo dostávam k comm2. Ďakujeme, že ste ...........

Jeho pomerne jednoduché. Práve ste konkretizovať ďalší objekt z komunikačnej objekt. Neviem, aký objekt, ale predpokladajme, že ste to urobil: COMMSerial Komunikácia, m_Comm.SetCommPort (1), m_Comm.SetSettings ("9600, N, 8, 1"); m_Comm.SetPortOpen (TRUE); v poriadku? Teraz, práve to: COMMSerial Comm_2, m_Comm_2.SetCommPort (2), m_Comm_2.SetSettings ("9600, N, 8, 1"); m_Comm_2.SetPortOpen (TRUE). S pozdravom a šťastné sviatky Breno

Stačí pridať ďalšiu kontrolu, aj keď len počítač má dva sériové porty.

Áno, môj počítač má dve komunikačný port. mám potrebné pridať ďalšie "Microsoft komunikačné Control" (ako je znázornené na obrázku), alebo nie? Ukázať na obrázku je to, čo som už urobil a už som pridať ďalšie prístav Komunikácia inicializácii, ako bolo navrhnuté. keď som sa zostaviť program, všetko je OK, ale pri pokuse o spustenie programu, nič sa nestane (program nie je vykonaná). Vie niekto, v čom je chyba? Ďakujeme, že ste .... [URL = http://imageshack.us]
41089114uj0.jpg
[/URL]

Áno, budete potrebovať dve kontrolu, ak používate mscomm kontrolu.

[Quote = funnynypd] Áno, budete potrebovať dve kontrolu, ak používate mscomm kontrolu. [/Quote] Ale prečo keď spustím program, Nothings sa stalo?

ste inicializovaná kód zvlášť? a skontrolovať, ktoré port # keď je COMM udalosť?

Ak je Št udalostí v Port4, mám toto: neplatné CBasicmodemDlg:: OnOnCommMscomm1 () {Updated (); CString data; CString str; COleVariant myVar, myVar m_mscomm.GetInput = (); data = myVar.bstrVal, m_rx = m_rx + data; Updated (FALSE);} A v prípade, že Výbor udalostí v port5, mám toto: neplatné CBasicmodemDlg: OnOnCommMscomm2 ( ) {/ / TODO: Pridajte si nastaviť upozornenie handler kód if (m_mscomm2.GetCommEvent () == 2) {VARIANT in_dat, in_dat m_mscomm2.GetInput = (); CString strInput (in_dat.bstrVal) m_tx = m_tx + strInput; Updated (FALSE);}}

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back