infracerveného komunikáciu

B

Bukitoo

Guest
Ahoj!

Som rozvoj IR link, a y potreba impulzmi s 1us nárastu času.Mám problémy s LED špecifikácií.
Napríklad:
Mám LED s prepínací čas 800 ns, ale keď sa snažím, aby sa do práce, pracuje až 3 kHz.!

Neviem, čo mám robiť.Je 's vodičom?

Ako ste sa zistiť frekvenciu?Mali by ste sledovať napätie cez diódy alebo ste sa použiť IR detektor?

Tu je niekoľko tipov.

Vodič by mal mať vysokú súčasnú kapacitu.Niekoľko pufra invertory paralelne.Klásť odpor medzi nimi a LED pre nastavenie aktuálne.Dajte kondenzátora cez odpor, aby sa pôvodné nabíjanie a vybíjanie na križovatke dióda rýchlo.Začnite s nízkou hodnotou 10 pF a zvyšovať ju kroky 2X kým vám napätia cez diódy, ktoré majú byť dobrým obdĺžnika s rýchlymi hranami.

Použil som fotku detektora.3kHz s pravidelným impulzom vlnovú ako zdroj vysielač, prijaté vlnovú bolo neprijateľné podobe mě.To bolo to, čo chcem povedať.

Iná vec, že já nerozumím, je veľmi dobre výpočet maximálnej prúd LED by mohol zvládnuť.V mojom návrhu Potřebuju impulzy z nás 10 s max dutycycle o 1 / 2.

Vďaka!

LED list by mal obsahovať maximálne aktuálne.10 mA je obvykle dobre vo väčšine dióda mužstva.To je dôvod, prečo LED ovládače majú vždy série odpory alebo tranzistor súčasných zdrojov na obmedzenie prúdu.V opačnom prípade vám bude prehrievať sa dióda a poškodiť.

Iná vec je overdriving detektora.Kládla väčšia vzdialenosť medzi nimi a zistiť, či to zlepší.

Áno.Som viedol s maximálne 100 mA dc prúdu, ale ja chcem vedieť, ako na výpočet špičkového prúdu s mojimi požiadavky.

Vďaka!

Malo by byť graf maximálny prúd vs dane faktor a pulz šírky.Vaša 100 mA a clá faktorom by mali byť v bezpečí.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back