infračervenú komunikáciu?

A

asic1984

Guest
Ahoj chcem pripojiť dva mirocontrollers dohromady pomocou infračerveného prenosu, jeden obvod v rotujúce valec tak, že bude vždy v rovnakom smere osi prenosu, ostatné obvod pevné a pripojenie k PC pomocou sériového port môže navrhnúť u infračervený vysielač / prijímač, ktorý obsahuje seial prístavom, alebo že môžem pripojiť ľahko microicontroller Vďaka za pomoc

Ahoj vďaka moc za pomoc, ale ja donnot chcete použiť protokol IrDA, urobím jednoduchý ...... Potrebujem len LED, ktoré prenášajú, a to je príjem ... Budem implementovať nejaký jednoduchý protokol, medzi nimi musím len TFDS4500 dióda? Vďaka za pomoc

Ahoj, čo sa rýchlosti prenosu dát možno jednoduché infračervené LED? Vďaka za pomoc

Dobrý deň, môžete použiť TSOP1738 38 kHz IR prijímač pre vaše aplikácie

Dobrý deň, je možné, že sa môžem pripojiť infračervené LED na RS232 prevodníka PIN na pic a prijímať signál s infračerveným prijímačom v inom pic na RS232 vďaka prijímač kolík o pomoc

Ahoj musím sa pripojiť 555, na trasmitter okruhu medzi mikrokontrolérom (RS232 TX) a infračerveným LED? Vďaka za pomoc?

Ahoj, myslím, že môžete používať dvojicu IC transmiter a prijímať IRDA: TC9148, TC9149. Alebo 2248, 2249 až komunikovať s UC bez kódovania IRDA kód

na strane vysielača je 555 slúži na generovanie námestí vlna 38khz.but myslím, že keď spojíme IR LED k mikrokontroléru bez 555, môžeme vytvoriť frekvenciu 38kHz z mikrokontroléru, tj ak používate 8051 možno ľahko vykonať pomocou časovača . ale môže byť, že nebude presné. na strane prijímača je TSOP1738 bežne používaný.

Ahoj díky moc za odpoveď a pomoc, ktorú som sa pripojí pic (RS-232 TX) na 555 okruhu pre prenos dát v prijímači obvode ....... budem pripájať outpout kolík z IR prijímač ( RS232 RX), bude to fungovať? ....... Mám na mysli byte pošlem na vysielači bude priamo čítať prijímačom obvodu .... alebo je nejaká vec, čo som mal urobiť vďaka

Ahoj ... Ako viem, že nie je možné použiť priamo UART sériového výstupu PIC prenášať cez IR Tx. jednou remízou späť sa nemôže prijímač rozpozná rýchlosť vyššiu ako 2400. ďalší je na výstupe zo sériového PIN je jednoduchá vysoké a nízke signál 0 až 5V, je ťažké dekódovať v prijímači. musíte použiť Manchester kód pre dobrý výsledok: idea: pokiaľ ide o výročnej správe o činnosti: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back