Informácie o Synplicity spoločnosť v Indii

N

naaj_ila

Guest
Chcem vedieť o spoločnosti Synplicity v Indii .. Chcem vedieť, z vašej strany skôr ako z čistého Chcem vedieť, ako je firma? Aká bude budúcnosť po získaní 1 rok praxe od nej .. takhle>> a tiež o jeho chlapci "nástroj", plz Chcem informácie o ľudí

Dobré spoločnosti. Dobrý sadu produktov pred FPGA. Learnt, že rozdelenie ASIC bol uzavretý.

Tie hav gud nástroj pre predné návrh FPGA. keď som to som našiel pár chýb ... Nástroj je ukončenie FRM konzole .....

Dobrý deň, robia celkom dobre na trhu syntéze FPGA ... as Vak povedal, že ASIC rozdelenie je uzavretý .... oni dostali nejaké riešenie ASIC, ako dobre, ale nie sú tak populárne Nedávno získala spoločnosť Hardi elektronika je hardvérové riešenie pre vytváranie prototypov .... len pozri prílohu pri moci vedieť o tento produkt ... o budúcej môžem dať nejakú poznámku u chcete pracovať v ktorej strane 1. predaja a marketingu 2. aplikácie (nástroj pomoci) 3. návrh a vývoj .. s ohľadom Pozrite sa na odkaz na tú poslednú produkt, ktorý oni robili kúpa spoločnosti http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=745314 # 745314

príjemnú spoločnosť pracovať. veľa šťastia na zdravie Manmóhana

[Quote = VaK] To by malo byť FAE prácu. [/Quote] je u stručne opísať, o tom FAE .. čo to je .. aký je jeho stav dnes

Prevádzkový technik ... (do predaja práce pre technické nástroje) .. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size], ale to nie je potvrdené .. môže byť, že si vás do svojho tímu nástroj testovania ... Každopádne všetko má jasný budúcnosť, ak máte záujem o to ... Môj návrh je práca na rok, než zistili, že vaša náklonnosť Ak budete nie je presvedčený o tom s prácou, potom je tu mnoho firiem za 1 + skúsenosti chlapci .... [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] majú nástroj s názvom Synplify pre ktoré je považované za najlepšie pre návrh FPGA ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back