Informácie o simulácie s vrstvou MAC WiMAX

B

bageira

Guest
Ahoj, ja robím 3 týždne stáž na QoS na MAC vrstvy siete WiMAX. Ja som mal urobiť nejaké simulácie, ale od tej doby sťahovania niektoré simulačný softvér je ťažké, rád by som to na Matlab, ktorý už mám nainštalovaný. Má niekto ešte neurobili žiadne simulácie s vrstvou MAC WiMAX, a ak áno, mohol u Prosím, dajte mi vedieť, čo ste urobil .. Ide o to som sa 3 týždne a od tej doby sietí je vec, ktorú som v úplne novej, dont dokonca viem, kde začať .... takže ak niekto vie o webe a nič, čo by mi poskytnúť informácie plne pochopiť a pozrieť sa na už urobili simulácie, takže môžem mať predstavu o tom, čo som navrhnúť pre môj projekt .. . Prosím, dajte mi vedieť ... Díky moc!

Vďaka, ale to, čo som skutočne potrebujete, je vyskúšať si niektoré ukážkové príklady na QoS na MAC vrstvy tak, že môžem mať predstavu o tom, čo navrhnúť pre svoj projekt. PS: Ja používam NS-2 simulátore

Ak si len potrebujete nejaký príklad QoS na MAC vrstve, môžete skúsiť nájsť nejaké moduly v NS2. Tiež viem, v OPNET, ktoré poskytujú vzorku WLAN. Môžete sa pozrieť.

môže niekto zdieľať mi napríklad, alebo nejaký tutoriál o WiMAX v OPNET modelár? Som nová v tom,, ďakujem,,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back