V
verilog_coder
Guest
Ahoj všetkým, chcem vedieť, voľne dostupné RTOS súborov a podpora USB. Viem, že Linux je k dispozícii, ale chcem vedieť o nejaké malé RTOS. Vďaka vopred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Antharax , najprv mi dovoľte povedať, ... Som ohromený - Vaša Registrovaný (Jan 1970) je už dlho pred úsvitom na internete. Predtým, než som sa vôbec narodil! WOW späť k téme, pre embedded zariadenia, ktoré vyžadujú vysokú rýchlosť USB2 - Aké sú možnosti? Myslím, že budete potrebovať USB stack spustiť v zariadení firmware a prístroj musí byť dostatočne výkonný mikroprocesor (32-bit?), Ale kto robí tie USB (software) komíny pre Embedded zariadenia?ECOS a RTEMS sú slobodných operačných systémov s podporou súborov.
je tam miesto, kde som si ísť pre prehľad / vysvetlenie EBI? Viem, že ARM9 má AHB rozhranie pre data / inštrukcie pamäte. EBI je CPU-modul, tj časť CPU - alebo je to len AHB-periférne? Ak je to AHB-periférne, nemusí to znamenať, že musí zdieľať šírku pásma s ostatnými AHB-periférií?