Informácie o protokole Wiegand používané v bezpečnostných systémov

T

TheBoss

Guest
Má niekto nejaké informácie o protokolu Wiegand používané v bezpečnostných systémov? Všimol som si, že existuje niekoľko rôznych implementácií protokolu, ale nemôžem nájsť žiadne informácie na nete. Je tam špecifikácia k dispozícii, a kde môžem zohnať to? Môže mi niekto prosím pomôcť? Thanx TheBoss: (

No tak chlapci 26-bit Wiegand? 34-bit Wiegand? Nemá niekto vedieť niečo o týchto protokolov? : Cry: Naozaj si toho vážim akúkoľvek pomoc ... TheBoss:?

Ahoj, je to 3 vodič (GND, DATA0, Data1): 0 to sú impulzy na Data0 riadku 1 je sú impulzy na údajov1 bitov informatiky, majú predponu a postfixed s paritou dĺžka dátových bitov bloku sa môže líšiť 24-40 bitov mám niekde v archíve môj veľmi starý asm prevedení pre Atmel (51 core), ak máte záujem ...

Je to protokol, ktorý sa používa v "Systémy kontroly prístupu" väčšinou bezdrôtových tých, dverí Čítačka indukuje elektrické pole prešla jeho anténa ak je karta v pokrytie oblasti, vracia späť určité číslo, ktoré je číslo karty. Card Čísla môžu byť formátované v mnohých formátoch ako Wiegand a 35 systému Wiegand-26-ako príklad rozdelia 26 bitov do dvoch skupín po 13 bitoch Prvá skupina sa používa ako identifikátor skupiny, aby všetci užívatelia v rámci firemných akcií, na iné je užívateľsky špecifické

Ahoj, ja som sa snaží rozhranie s Wiegand čítačky s mikročipmi micocontroller, čítal som o miesta, ale ja stále nemôže dostať to, v DATA dostanem '0 'a data1 '1', má niekto s timimg diagram pochopiť, ako sa ju prečítať? Díky moc Javier

Ahoj Tie netreba vidieť načasovanie diagram, môžete použiť na prerušené základne, ak u pomocou PIC16F84 môžete použiť PORTB 04:07 ako vstup a nastavenie je port základné prerušené. veľa šťastia

iam pomocou Weigand protokol pre prístup čítačiek kariet, môže niekto pomôcť, aká je maximálna dĺžka shuold aj pripojenie môjho herného od reader.i pripojený asi 20m vzdialenosť medzi regulátorom a čítačky, a používa prepínanie napájania pre supply.iam získanie chybných údajov keď som ukázať nakonfigurovaný data.plz pomôžte mi chlapci.

Hi Anilz spínaný napájací zdroj sa neodporúča, skúste lineárny zdroj k dispozícii od [url = http://www.smartrdistribution.com] Inteligentný R Distribution - Inteligentné produkty pre inteligentné budovy [/url], ako SR1-PSU- 121A. Tie by mali dostať vzdialenosti 150m s 22 AWG veľkosti kábla, tienený kábel odporúčame. Dúfam, že to pomôže

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back