Informácie o nástroji Cadence NEED pripomienky odborníkov

G

gbaerf

Guest
Halo všetky,

Potrebujem informácie o kadenciu nástroje ako sú nástroje, ktoré od rytmus, ktorý podporuje FULL CUSTOMED IC Design FLOW: Musím len niekoľko pripomienok od odborníkov aj v každej z etáp v kadenciu nástroje
Skôr som prechádzal náradie z Simucad www.simucad.com
tak dávam jeden po druhom nástroj mena .. Pls povedzte mi, ktoré nástroje sú tam od rytmus, ktorý podporuje tento prúd v porovnaní s nástrojmi, ktoré som nižšie ilustrujú

1). Gateway: Schametic editor: Schéma zachytávanie a editor

2). Smart Spice: Analog Circuit 100% kompatibilný HSPICE fror netlists, modely, analýza prvkov (v podstate korenie na simulátore, ktorý sa pre analýzu obvodov navrhol brána)
integrovaná s gateway

3). Twistor: Plný čip analógových obvodov simulátore.rovnako ako jeho inteligentné korenie, ale podporuje rôzne vzory hierarchickej úrovni ...berie sub obvodov a dizajn kompletný obvodov pomocou čiastkových modulov a upevnite simulácia rýchlosti

4.) Smart Spice RF: Harmonic Váhy simulátor, pre RF obvodov.

5.) Harmony analog / mixed-signálu simulátor: je prepojenie analógových obvodov s Verilog simulátor simulátor a nie je moc plná mix režime simulácie.

6.) Expert Layout Editor: Umožniť maska návrhári dosiahnuť hustoty a výkonu v analógovej a digitálnej rozloženie.

7). Guardian: KDR / LVS / LPE fyzické overenie
úzko integrovaný s simuCADs schematických editorov a rozloženie editory

8). HIPEX: Plný čip parazitné Ťažba Produkty
Tento modul je úzko integrovaný s editorom rozloženia Expert ....

tak som si, že tento fázach dokončuje plnom prúde na zákazku Plný IC design ....
láskavo povedz mi, jestli nic chýba ....
a to mi meno nástrojov z čarodejnícke kadencia robí rovnakú prácu viac či menej odlišné tiež .... Experti uveďte ur komentáre, ktorý pracoval v týchto nástrojov .....

Ja som odpoveď späť na príslušné Cadence nástroje podľa svojho číslovanie:
1.Schematic Editor: Virtuoso Schematic Editor
2.Simulátor: Spectre / HSPICE Na socket simulátor
3.Top Level Simulator: HSIM
4.RF: RF Spectre
5.Mixed Signal Simulator: AMS / Spectre-Verilog
6.Layout: Virtuoso Layout Editor
7.KDR / LVS / LPE: Assure (Diva / Dracula)
8.Parazitné Extraction: Assure

Všetky vyššie uvedené výrobky pochádzajú v Cadence apartmáne.Ale celá sada môže byť veľmi drahé.

Pozdravy,

Vamsi

Kritickou otázkou počasia si zlievareň x podporu nástrojov.Musíte počítať úsilie prispôsobiť súpravy do svojho nástroja.

Príbeh je, že si zlievarní Cadence takmer nič a hotovosti je vykonávaná na zlievárne užívateľov.

Iba v prípade, Cadence nefunguje (Calibre, ADMS), dostanete aj ďalšie do hry.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back