Informácie o DAC designu v 0.18um

D

dkace

Guest
Ahoj všetci, Ako som pomaly z rozvrhnutia dizajnu, začnem s DAC modulu. N-bitové slovo bude rozhodovať o výške analógového Pýtať prúdu na výstupe DAC. Povedzme, že n = 12. Rád by som odkazy, ktoré môžem kopať, rady alebo dokonca návod na prevodníkoch začať. Moje skúsenosti s výluhy ADC (cyklická nízka frekvencia). Každá rada je vítaná Vďaka, D.

ahoj, bude kniha s názvom "CMOS INTEGROVANEJ analógovo-digitálny a digitálno-analógové konvertory", môže byť užitočné pre vás. Veľa šťastia!

Tak, aby vyzerala ako aktuálny režim DAC .... môžete zvážiť súčasnú riadenie DAC .....

Ďakujem ľuďom, oceňujem vašu pomoc. Moja prvá myšlienka, bolo nielen nájsť literatúru o DAC (alebo lepšie bežné stearing DAC), ale používať toto vlákno ako základný tutoriál na iné dizajnérmi. Takže, ak niekto dať stručný popis DAC, a potom ísť do detailov, pokiaľ ide o dizajn a možných chýb, bude to oveľa helpfull nielen pre mňa, ale i pre ostatných. Budem sa snažiť aktualizovať toto vlákno s relatívnou info, ako som sa presťahovať do "DAC tajomstvo" :) D) D.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back