Info pre AC servo riadenia motora

K

kieennx

Guest
Ahoj všetkým, ja sa snažím navrhnúť AC servo riadenie motora, ale moje skúsenosti týkajúce sa tejto oblasti je takmer nulová. Môže niekto mi dať nejaké informácie o: - architektúru servomotory (AC / DC). - Metóda riadiť ich. - Špeciálne μPs alebo μCs, ktoré sú zvyčajne používajú v týchto systému; - Ukážkové projekty, aplikačné poznámky, návod ... Všetky informácie ocenia. S pozdravom, Kieennx. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 20 minútach: [/color] [/size] Uveďte, prosím, odkazy, ak je to možné. Díky moc. S pozdravom, Kieennx.

AC servomotory sú v skutočnosti stroje AC, ale podporujúce extrémny Max. prúdy, zaťaženia a rýchlosti. S vyššou Max. Aktuálne zrýchlenie je vyššia (je možné spustiť a zastaviť oveľa rýchlejšie). Môže mať u rôznych konštrukcií, ako sú brushless DC stroje, keď namiesto toho, aby jednosmerné stroje, kde je prúd obrátenej podľa brashes, môžete to urobiť tým, že vonkajší obvod, čo znamená v skutočnosti, že ste AC napájanie prúdu v skutočnosti. Potom môžete mať striedavé motory s jednej fázy alebo 3 fázy. Pracoval som s DC motory v takom prípade máte 4 kvadrantu chopper, alebo invertory v prípade striedavých motorov. V oboch prípadoch je nutné IGBT tranzistorov, určitý druh kombinácia bipolárne tranzistory MOSFET a (vysoký vstupné inpedance, ale s vysokou priepustnosťou prúd). Unforetunatly, nemám žiadnu dokumentáciu pdf alebo odkaz. Ale skúste google:. D

Ahoj Belsugului, ďakujeme za váš sprievodca keď je to základné. Môže mi niekto pomoct podrobnejšie v tejto sekcii? S pozdravom, Kieennx.

IR má zvláštne IC robiť na AC servo riadenie práce. Majú tiež dobré IGBT / MOSFET vodiča, a IGBT sám seba. Skúste svoje webové stránky www.irf.com Veľa šťastia TR2000: D

ako sevo točiť v 360 digree prosím, pomôž mi! nemôžem opraviť hardware sevo. nejaká technika v programovaní.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back