info o CodeVision C a AVRStudio 4,13

R

randell_xtian

Guest
môže u pomôžte mi ľudia znovu? ^ ^ ako ladiť svoj program v CodeVision C do AVRStudio 4,13 a STK500 ATMEL modulu ide! vďaka ľudí!

Nie som pomocou CodeVision som pomocou IAR matice avrstudio môžete importovať coffe a ubrof súbory. skontrolujte, či CodeVision vyrábať coffe alebo ubrof súbor :)

Yeh, codevisionC produkujú činiteľ, ale keď som plug-v mojom programe na AVRStudio pre ladenie sa zastaví. Ako môžem riešiť to tak, že môžem pokračovať v skúmať môj program. Ďakujem za odpoveď! [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 31 minútach: [/color] [/size] potom, čo som uloženie coffe súbor, čo krok, to musím urobiť, aby aj ladiť môj program správne. opäť som použil AVRStudio 4,13 a ATmega32 palube sa STK500. Čo mám robiť ďalej? : D: D: D

AVR Studio Debug Platforma Výber: AVR Studio sa môže zamerať na vstavaný simulátor AVR, alebo AVR In-Circuit Emulator (zakúpiť samostatne). Ak nemáte vhodný In-Circuit Emulator, musíte použiť AVR simulátor.

V AVR Studiu pod prístroji vyberte simulátor. Ak používate AVR zariadenie, ktoré má JTAG portu môžete zapojiť STK500 pre použitie JTAG (pozri Studio súboru pomocníka na vodiacich používanie nástrojov) zaťaženie v súbore coffe. Vyberte ladenie a vyberte počiatočné ladenie. Je to tak jednoduché, ako to - konzultovať pomoc pre bližšie informácie :)

ó jé vďaka! Pokúsim sa pripojiť a ladenie do JTAG-ice stimulátor! : D: D: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back