Indukčnosťou hodnoty a indukčnosťou Dutinky

N

nguyennam

Guest
Ahoj všetci, Pokiaľ viem, indukčnosť induktora je závislá na frekvencii, ale vo väčšine prípadov vidím cievku v každom okruhu v každom literatúre uvedené s indukčnosťou hodnotu, ale žiadna frekvencia zadaný. Takže mohol by si láskavo dajte mi vedieť, induktor hodnota uvedená v každom obvode by mohla byť definovaná tak, frekvencia, každý štandardný o tejto záležitosti? Na druhú stranu, v niektorých obvodoch, tlmivky majú jadro EE, alebo O, U tvarov, čo znamená uzavretý magnetický obvod, kým v iných obvodoch, tlmivky majú jadro bar typu, čo znamená, otvorený magnetický obvod. Tiež by som rád, keby ste dajte mi vedieť rozdiely medzi 2 typy cievok pomocou týchto typov jadier. A keď máme tento typ, nie je to typ? Ďakujem moc vopred. nguyennam

Pokiaľ je mi známe indukčnosť nie je závislá na freq. iba preukázané, že reaktancie obvodu závisí na frekv. ... X = Lω = 2ΠfL indukčnosť hodnota závisí od počtu závitov a priemer a nie na frekv ... Myslím, že som robil to ... vymazané jus ma opravte, či sa mýlim ide sohil

Sohiltri Áno, reaktancie z cievky / kondenzátora je funkciou frekvencie a indukčnosti / kapacitné. Avšak, len cievky s jadrom vzduchu má "fixovaný" indukčnosť, každá cievka s magnetickým jadrom má indukčnosť, ktorá sa líši významne, keď frekvencia zmien. nguyennam

Indukčnosť sa nachádza na drôtených kolesách. Impedancia cez indukčné mení s frekvenciou, nie indukčnosť hodnoty. Cievka hodnota je stanovená bez ohľadu na frekvenciu. Tí, feritové jadro s u, o, atď sú tvary slúžia k posilneniu indukčnosti. Možno by ste sa chceli dozvedieť viac na internete. Vaše poňatie je trochu odlišná. Dúfam, že ste dostal nápad teraz. www.siongboon.com

Vážení nguyennam, indukčnosť L je zvyčajne konštantný, či v DC alebo AC obvodov. Avšak, v AC obvodoch, induktívne reaktancie cievky L je ekvivalentná ωL pri ω = 2Πf. Preto indcutive reaktancie je závislá na f. Vďaka nguyennam týždeň El-Hadid

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back