Indikátor stavu batérie

M

microlab

Guest
hai všetko, čo som našiel je tu BSI (indikátor stavu batérie), takmer vo všetkých mobilných telefónov batérie. Čo je to? Ako sa ukazuje, že stav batérie? ide o sunish

V indikátor stavu batérie, je tam jeden elektronický obvod, ktorý nepretržité sledovanie stavu batérie. V prípade, že výrobca používa komparátor obvodu. Ak je určité úrovne dosiahla potom toto napätie sa rozsvieti buď LED alebo LCD displej. To je len jednoduchá odpoveď na svoju otázku. Dúfam, že ste pochopili

Som Gaurang Kalathiya.I som biomedicínskeho inžiniera. Chcem si pomôcť nájsť odpoveď na môj question.my otázka je "pri vybití akumulátora, ktorý parameter je, že znižuje napätie alebo prúdu? A ukazujú stav batérie, ktorý parameter by mal merať?" prosím odpovedzte ďakujem Vám S pozdravom Gaurang kalathiya

Vážení Gaurang kalathiya Pri vybití akumulátora, ktorý parameter je, že znižuje napätie a prúdu? To je napätie batérie iba. Pre indikáciu stavu batérie, ktorý parameter by mal merať? "Tu tiež napätie batérie. Pozdravom Chanchal

Ahoj To je Satish tu na ur otázku, kedy sa batéria vybije svoju aktuálnu klesá

Počas vybíjania, napätie klesá. Výška poklesu napätia závisí na aktuálnej spotrebe ur CKT. A pre microLAB (sunish), na monitorovanie stavu batérií, môže byť zo strany compairing obvodu napätie s pevným napätím (napríklad Zenerova dióda). Ak je napätie klesne pod napätím zenerove potom mozete túto skutočnosť uviesť na LED inak. Ak je ur otázku vyriešiť, potom nezabudnite stlačiť tlačidlo mi pomohol.

Prečo stavu batérie Indikátor potrebné znamená, že by sme mali vedieť, koľko energie zostáva v batérii a tie nám pomáhajú batériu nabíjať, keď to ide príliš nízka ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back