O
oermens
Guest
nazdar,
Som nový zriadení linux distro a software.I've podarilo nainštalovať IC610 Základné a ISR200612081658 pomocou installscape na mojom počítači.Bol som pokynov tu:
http://www.et.byu.edu/groups/ece451web/cadence-help/getstarted.html
Já jsem se na časť o úpravách bash súbor.Ja viem, čo väčšina z ciest by mala byť, ale čo mám robiť ty začínajúcou NCSU, pretože sú špecifické pre kohokoľvek, kto bude písať sprievodca?
raz je nastavenie ukončené, mám jednoducho ísť do / usr/local/cadence/IC610/tools/dfII/bin a spustiť icfb &?Aké technológie sa to dej mi prístup?Mám dostať tsmc 0.13 a 0.18, ako nainštalovať a spustiť ty im?na mojej vysokej škole,
museli sme to urobiť:
1.ísť do ~ / kadence (cds.lib všade, kde sú uložené)
2.Typ cadenceenv05 nastaviť prostredie
3.Typ startCds-t cmosp18 (tj spustiť cmosp18) otvoriť kadence
Ako je možné nakonfigurovať moja cesta do práce, že?vďaka.
--------------------------------
ok
som editoval. bashrc musí obsahovať tieto cesty
Citácia:CDS_ROOT = / usr/local/cadence/IC610
CDS_INST_DIR = / usr/local/cadence/IC610
CDS_INSTALL_DIR = / usr/local/cadence/IC610/tools/dfII
export CDS_LIC_FILE = $ CDS_ROOT / share / licenciu / all_cadence_license.dat
export LM_LICENSE_FILE = $ CDS_ROOT / share / licenciu / all_cadence_license.dat
export PATH = $ CDS_ROOT / tools / bin: $ CDS_INSTALL_DIR / bin: $ CDS_ROOT / tools / spektrum / bin: $ PATH
export CDS_Netlisting_Mode = Analog
Som nový zriadení linux distro a software.I've podarilo nainštalovať IC610 Základné a ISR200612081658 pomocou installscape na mojom počítači.Bol som pokynov tu:
http://www.et.byu.edu/groups/ece451web/cadence-help/getstarted.html
Já jsem se na časť o úpravách bash súbor.Ja viem, čo väčšina z ciest by mala byť, ale čo mám robiť ty začínajúcou NCSU, pretože sú špecifické pre kohokoľvek, kto bude písať sprievodca?
raz je nastavenie ukončené, mám jednoducho ísť do / usr/local/cadence/IC610/tools/dfII/bin a spustiť icfb &?Aké technológie sa to dej mi prístup?Mám dostať tsmc 0.13 a 0.18, ako nainštalovať a spustiť ty im?na mojej vysokej škole,
museli sme to urobiť:
1.ísť do ~ / kadence (cds.lib všade, kde sú uložené)
2.Typ cadenceenv05 nastaviť prostredie
3.Typ startCds-t cmosp18 (tj spustiť cmosp18) otvoriť kadence
Ako je možné nakonfigurovať moja cesta do práce, že?vďaka.
--------------------------------
ok
som editoval. bashrc musí obsahovať tieto cesty
Citácia:CDS_ROOT = / usr/local/cadence/IC610
CDS_INST_DIR = / usr/local/cadence/IC610
CDS_INSTALL_DIR = / usr/local/cadence/IC610/tools/dfII
export CDS_LIC_FILE = $ CDS_ROOT / share / licenciu / all_cadence_license.dat
export LM_LICENSE_FILE = $ CDS_ROOT / share / licenciu / all_cadence_license.dat
export PATH = $ CDS_ROOT / tools / bin: $ CDS_INSTALL_DIR / bin: $ CDS_ROOT / tools / spektrum / bin: $ PATH
export CDS_Netlisting_Mode = Analog